unnamed

 ∆ημήτρης Παπαστεργίου, Πρόεδρος ΚΕ∆Ε: Η προσφορά ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης της αυτοδιοίκησης συνεχίζεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας – Κανείς δε θα μείνει μόνος σε αυτή την κρίση

Μια ακόμη δράση αλληλεγγύης από την αλυσίδα My Market, σε συνεργασία με την ΚΕ∆Ε, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ∆ήμο Καρδίτσας, όπου παραδόθηκαν περίπου 15.000 τεμάχια τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήμου .

Παρουσία του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης ∆ήμων Ελλάδος, ∆ημήτρη Παπαστεργίου και του ∆ημάρχου Καρδίτσας, Βασίλη Τσιάκου, η ∆ιευθύντρια ∆ημοσίων Σχέσεων της εταιρείας κα ∆. ∆ασκαλάκη παρέδωσε τα προϊόντα, τα οποία ήταν απαραίτητα για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

Τα My Market, μέσω της ΚΕ∆Ε έχουν διανείμει μέχρι σήμερα σε ∆ήμους της Ελλάδας προϊόντα αξίας άνω των 130.000 ευρώ, με ισχυρή τη δέσμευση της εταιρείας ότι το πρόγραμμα θα συνεχιστεί, όπου υπάρχουν ακόμη ανάγκες.

Ο κ. ∆ημήτρης Παπαστεργίου δήλωσε: Η Κεντρική Ένωση ∆ήμων Ελλάδας συνεχίζει να στηρίζει τις κοινωνικές δομές των ∆ήμων, για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των ευπαθών ομάδων πληθυσμού και μετά την περίοδο του κορωνοϊού. Η συνεργασία ανθρωπιάς της ΚΕ∆Ε με τον όμιλο εταιρειών My Market συνεχίζεται και τους ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη στήριξη που προσφέρουν στις τοπικές μας κοινωνίες.

Ο ∆ήμαρχος Καρδίτσας, Βασίλης Τσιάκος δήλωσε: Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα My Market και την ΚΕ∆Ε για την προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ∆ήμου μας. Ο κορωνοϊός ήταν μια δοκιμασία για όλους, όμως με τη συμβολή της Αυτοδιοίκησης και των ιδιωτών χορηγών καταφέραμε να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων.

Η ∆ιευθύντρια ∆ημοσίων Σχέσεων της εταιρείας My Market, κυρία ∆ήμητρα ∆ασκαλάκη δήλωσε: Τα My Market παραμένουν στο πλευρό της ΚΕ∆Ε και μέσω αυτής σε κάθε ∆ήμο της Ελλάδας. Επιστρέφουμε στους πολίτες τη στήριξη που μας δίνουν. Η πρωτοβουλία της ΚΕ∆Ε για στήριξη των Κοινωνικών Παντοπωλείων είναι για τα My Market μια πρόσκληση καθήκοντος που με χαρά αποδεχόμαστε.

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Δόμνα Μιχαηλίδου: Ξεκινάμε φέτος ηλεκτρονικό δημόσιο φροντιστήριο

Τα μαθήματα θα είναι σύγχρονα και ασύγχρονα Πλήθος τοποθετήσεων καταγράφηκαν στο συνέδριο …