5630790-1-1024x683

(φωτό:(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI))

Σε διάσταση βρισκόταν εδώ και ένα χρόνο το ζευγάρι με τον 53χρονο να είχε φύγει από το σπίτι στο Κουκάκι. Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες ο δράστης είχε επιστρέψει στο διαμέρισμα διότι ο συζυγοκτόνος ήθελε να τα ξαναβρούν και το ζευγάρι να προσπαθούσε να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στον γάμο τους.

Το βράδυ της Παρασκευής ο γυναικοκτόνος γύρισε στο σπίτι μετά από έξοδό του και υπήρξε καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι. Τότε άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και σκότωσε την μητέρα του παιδιού του με πολλαπλές μαχαιριές σε λαιμό και θώρακα.

«Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ …γύρισα σπίτι κ η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει… και την χτύπησα…» φαίνεται να είναι τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια τηλεφώνησε στο 24χρονο παιδί τους που έλειπε από το σπίτι για να του πει ότι «σκότωσα τη μάνα σου», και να τερματίσει την κλήση. Τότε ο 24χρονος γιος του ζευγαριού που βρισκόταν έξω έτρεξε στο σπίτι και βρήκε την 43χρονη μητέρα του μέσα σε μία λίμνη αίματος, σκεπασμένη με ένα ριχτάρι. Άμεσα ειδοποίησε τις Αρχές, αλλά όταν έφτασε το ΕΚΑΒ στο σπίτι διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή.

Ο 53χρονος μετά την αποτρόπαια πράξη πήρε το αυτοκίνητο και του επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Επιχείρησε να κόψει τις φλέβες του ενώ στη συνέχεια το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε έφυγε από τον δρόμο και συγκρούστηκε στα βράχια.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ για να το παραχθούν οι πρώτες βοήθειες όμως κατά πληροφορίες τα τραύματά του είναι ελαφρά και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Δεν αποκλείεται να λάβει εξιτήριο ακόμα και εντός της ημέρας και να μεταφερθεί στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Πηγή:documentonews.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…