Ak Portaikos (1)

Σήμερα Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 και ώρα 7.00 μ. μ  πραγματοποιήθηκε στον πανέμορφο χώρο του GREEN PARK στον Αγιο Βησσαρίωνα μια μικρή γιορτή, η τελετή λήξης αθλητικής περιόδου 2021 – 2022 στα πλαίσια των στόχων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Δ. Πύλης  «ΠΟΡΤΑΪΚΟΣ», που είναι κατά σειρά ΑΘΛΗΣΗ, ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.

Μιας χρονιάς που έφθασε στο τέλος της μετά εμποδίων, όπως είναι σε όλους γνωστό, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με «διπλά» παιχνίδια, ανάμεσα στα παιδιά, ανά ηλικιακή ομάδα, ενώ το highlights της εκδήλωσης που καθιερώθηκε και πλέον είναι θεσμός, υπήρξε ο φιλικός αγώνας μεταξύ των παιδιών και των γονιών τους, όπου μετά από έναν  συναρπαστικό αγώνα οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με διακριθέντα στην ομάδα των γονέων τον γκολκήπερ πάτερ Βασίλειο, ο οποίος έδειξε με την στάση του ότι η Εκκλησία πρέπει να είναι κοντά στα παιδιά και τον αθλητισμό.

Με το πέρας του αγωνιστικού μέρους της γιορτής ο κ. Βαγενάς Κώστας, ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης, τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους για μια ακόμη χρονιά στην Ακαδημία, τα παιδιά για την συμμετοχή τους και τον γυμναστή της Ακαδημίας κ. Δημ. Σαργιώτη, για την προσπάθεια που κατέβαλλε για να μάθει στα παιδιά τα μυστικά της μπάλας, έστω και σε αυτό το λιγοστό χρονικό διάστημα για φέτος.

Η Ακαδημία λειτούργησε και λειτουργεί ως ένα ζωντανό κύτταρο αθλητισμού και πολιτισμού για την περιοχή του Δ. Πύλης. Στις σκέψεις των υπευθύνων είναι η βελτίωση και επέκταση τις Ακαδημίας.

Στο τέλος στα παιδιά δόθηκαν σουβλάκια, λουκάνικα και αναψυκτικά.

Οι υπεύθυνοι της ακαδημίας Τσιαμπαλής Κώστας και Βαγενάς Κώστας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον ιδιοκτήτη του GREEN PARK κ. Παπαστόλου Νίκο, για την φιλοξενία της Ακαδημίας στις εγκαταστάσεις του 8χ8.

ΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ…

Μεταξύ των γονέων μπαμπάδων και οι κ.κ. Ηλ. Τσιούσης, αναπληρωτής Δ/τής της 5ης ΥΠΕ Στ. Ελλάδας & Θεσσαλίας & Παν. Τσόλας, δημ. σύμβουλος, ενώ στο μεγάλο και απαιτητικό κοινό ο κ. Βαλ. Τσιούτσιας, επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, ο δημ. σύμβουλος Ευάγγ. Κουτής, καθώς & ο πρόεδρος της ΤΚ. Πύλης κ. Βασ. Κανέλας.

Ak Portaikos (2)

Ak Portaikos (3)

Ak Portaikos (4)

Ak Portaikos (5)

Ak Portaikos (6)

Ak Portaikos (8)

Ak Portaikos (9)

Ak Portaikos (10)

Ak Portaikos (11)

Ak Portaikos (12)

Ak Portaikos (13)

Ak Portaikos (14)

Ak Portaikos (15)

Ak Portaikos (16)

Ak Portaikos (17)

Ak Portaikos (18)

Ak Portaikos (19)

Ak Portaikos (20)

Ak Portaikos (21) Ak Portaikos (22)

Ak Portaikos (23)

Ak Portaikos (24)

Ak Portaikos (25)

Ak Portaikos (26)

Ak Portaikos (27)

Ak Portaikos (28)

Ak Portaikos (29)

Ak Portaikos (30)

Ak Portaikos (32)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

ΔΑ Δ. Μετεώρων: Ο κ. Παπαχρήστος για ακόμη μια φορά εδοξάσθη κρυπτόμενος και εξευτελίσθη εμφανιζόμενος

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μετεώρων στην ανακοίνωση της Δημοτικής Ομάδας «Ανοι…