beletsi (1)

Γιόρταζε & πανηγύρισε ο κεντρικός Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων στο Παλαιομονάστηρο, όπου σήμερα παραμονή της εορτής των Αγίων, υπό του Αρχιερατικού επιτρόπου Πύλης π Δημ. Κατσαρού, συνλειτουργούντων του οικοδεσπότη ιερέα π. Πέτρου Καραχάλιου και έτερων ιερέων όμορων Ενοριών του Δ. Πύλης, ετελέσθη πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας & θείου κηρύγματος υπό του π. Δ. Κατσαρού, πραγματοποιήθηκε και λιτάνευση της εικόνας σε οδούς του χωριού.

Στο Παλαιομονάστηρο σήμερα το απόγευμα παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν την ακολουθία του Εσπερινού, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Τρικάλων κ. Χρ. Μιχαλάκης, ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Θ. Μπουτζιώλης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μ. Παπαγεωργίου, οι βουλευτές της ΝΔ Τρικάλων κα Κατερίνα Παπακώστα & Θανάσης Λιούτας, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ & Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλ. Βλαχογιάννης, η δημ. σύμβουλος κα Έφη Μπλατζώνη, καθώς & ο Δ/τής του ΓΝ Τρικάλων κ. Κ. Γρηγορίου.

Να θυμίσουμε πως αύριο 30 Ιουνίου, ανήμερα της εορτής των Αγ. Αποστόλων και στον ίδιο Ι. Ναό, το πρωί στις 7:30, θα τελεσθεί η ακολουθία του όρθρου, πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας και το ύψωμα των Αγίων, ενώ στους φιλέορτους Χριστιανούς, θα προσφερθεί παραδοσιακή «Φιλοξενία».

beletsi (2)

beletsi (3)

beletsi (4)

beletsi (5)

beletsi (6)

beletsi (7)

beletsi (8)

beletsi (9)

beletsi (10)

beletsi (11)

beletsi (12)

beletsi (13)

beletsi (14)

beletsi (15)

beletsi (20)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

 “Forest Park” στα Τρίκαλα;!  *  “ Έστι δε αρχή της λέξεως το ελληνίζειν” 

 Του Ηλία  Γιαννακόπουλου/Φ ι λ ο λ ό γ ο υ          “ Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική / το …