three-children-new

Ενα φρικτό έγκλημα, από αυτά από γίνονται πρωτοσέλιδα στον παγκόσμιο τύπο συνέβη την Δευτέρα στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών.

 Ειδικότερα μία μητέρα ανακάλυψε τα τρία της παιδιά νεκρά στο σπίτι του εν διαστάσει συζύγου της. Πρόκειται για τον πεντάχρονο Bryant, την τρίχρονη Cassidy και τον δίχρονο Gideon.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας έδειξαν ότι ο θάνατος των τριών παιδιών προήλθε από πνιγμό.

 Και το ακόμα χειρότερο είναι ότι ο δολοφόνος των τριών παιδιών ήταν ο ίδιος ο πατέρας τους – και έκανε αυτό το ειδεχθές έγκλημα για να εκδικηθεί τη γυναίκα του.

Συνελήφθη μετά από καταδίωξη

Ο 35χρονος άνδρας συνελήφθη από τις τοπικές αστυνομικές αρχές έπειτα από καταδίωξη διάρκειας 17 λεπτών, όπως αναφέρει η Daily mail.

 Η καταδίωξη έληξε όταν ο άνδρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στη γέφυρα Interstate 80 στο Joliet του Ιλινόις.

Μάλιστα οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν αφού πρώτα τον απεγκλώβισαν από το τρακαρισμένο αυτοκίνητό του και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Στις πρώτες κουβέντες στους αστυνομικούς παραδέχθηκε τα εγκλήματά του

Αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της μητέρας ο εν διαστάσει σύζυγός της αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και συμπλήρωσε πως μέσα στην οικογένεια υπήρχαν περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. 

 «Η Debbie – η μητέρα των τριών παιδιών -ήθελε να διατηρήσει μια σχέση με τον πατέρα των παιδιών της και να τον αφήσει να τα επισκεφτεί, και τώρα ξέρουμε ότι ήταν ένα φρικτό λάθος», ανέφερε ακόμη.
Πηγή:topontiki.gr
Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Μήνυμα του Δ/ντή της ΔΠΕ Τρικάλων, για την Επέτειο του «ΟΧΙ»

Η 28η Οκτωβρίου 1940 αποτελεί μια κορυφαία στιγμή της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας, μια επ…