Paris-HC-str-F13-076

Η απάντηση είναι πιο περίπλοκη από όσο φαντάζεσαι…

 Το denim shorts είναι ένα κατεξοχήν καλοκαιρινό είδος ρούχου, το οποίο έχουμε συνδέσει με βόλτες στην παραλία, περιπάτους σε πλακόστρωτα σοκάκια και ξέγνοιαστα ποτά στα μπαράκια των νησιών. Όταν λοιπόν έχεις συνηθίσει να φοράς ένα ρούχο σε αυτές τις περιστάσεις και να το συνδυάζεις με loose πουκάμισα, T-Shirts, lingerie tops και φυσικά τα μαγιό σου, είναι δύσκολο να το σκεφτείς ως μέρος της χειμερινής σου γκαρνταρόμπας.

Και το καίριο ερώτημα είναι ένα: φοριέται το jean σορτσάκι σου και τον χειμώνα; H απάντηση είναι όχι. Και θα στο τεκμηριώσουμε ευθύς. Καταρχάς αν το βάλεις με κάποιο οπάκ καλσόν η χρωματική αντίθεση με την light blue απόχρωση του shorts σου θα είναι τόσο έντονη που το αποτέλεσμα θα είναι το λιγότερο κακόγουστο.

New York str F13 215
Αν τώρα το φορέσεις με ένα πολύ λεπτό, ματ καλσόν στο χρώμα του δέρματος τα «πράγματα» είναι ελαφρώς καλύτερα χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι και απαραίτητα κομψά. Ακόμα και με oversized πουλόβερ να το βάλεις και μπότες (προσοχή: ποτέ πάνω από το γόνατο, δεν υπάρχει τίποτα πιο άκομψο από τον συνδυασμό denim shorts με over the knee boots) μπορεί να έχεις δημιουργήσεις ένα casual, συναυλιακό look το οποίο και πάλι θα έδειχνε καλύτερα αν το είχες φορέσει με mini, jean φούστα.

Το συμπέρασμα είναι λοιπόν πως ένα τόσο summerish κομμάτι καλό είναι να μένει στο «φυσικό του περιβάλλον» και να το βλέπουμε πάνω μας τους μήνες του χρόνου που μπορούμε να κυκλοφορούμε με σανδάλια και μαυρισμένα πόδια. Σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, δείχνει απλά «tacky».

London str F13 069

 queen.gr
Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…