Mix-Venizelos

Αγαπητοί κάτοικοι της περιοχής Πύλης και των εξυπηρετούμενων ιατρείων ευθύνης του ΚΥ, οφείλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τόσο, στο πρόσωπο μου, όσο και στους συνεργάτες, με τους οποίους προσπαθήσαμε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας για τους κατοίκους της Πύλης, του ορεινού και πεδινού πληθυσμού.

Λόγω συνταξιοδότησης μου μετά από 33 χρόνια στο ΚΥ Πύλης, αποχωρώ στις 30/6/22 με ένα αίσθημα ότι και εγώ προσωπικά και όλοι οι συνεργάτες μου δημιουργήσαμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης προς την υπηρεσία μας.

Ευχαριστώ την Τοπική αυτοδιοίκηση και την σημερινή όσο και τις προηγούμενες, για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστώ την Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση για την επίσης καλή συνεργασία μας. Ελπίζω οι επόμενοι να συνεχίσουν να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για όλους τους πολίτες της περιοχής ευθύνης του ΚΥ Πύλης.

Ευχαριστώ ολόψυχα όλους τους εργαζόμενους στο ΚΥ Πύλης, με οποιαδήποτε επαγγελματική ιδιότητα, σημερινούς όσο και αυτούς που αποχώρησαν μέσα σε αυτά τα 33 χρόνια. 

Προσωπικά πιστεύω, ότι όλα αυτά τα χρόνια λειτούργησα στα πλαίσια της Ιπποκρατικής ρήσης «Ωφελείν ου Βλάπτειν», τόσο στους κατοίκους της περιοχής που με εμπιστεύτηκαν για θέματα υγείας, όσο και στο προσωπικό του ΚΥ.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, η πραγματική θα εκφραστεί από τους χρήστες υγείας και από τους συνεργάτες μου στο ΚΥ.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Κ.Υ ΠΥΛΗΣ  

 ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…