radioerasistehnes

 

Προκηρύσσονται εξετάσεις της Β΄ περιόδου 2021 για απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη Κατηγορίας 1 ή Κατηγορίας Εισαγωγικού Επιπέδου. 

Οι εξετάσεις θα γίνουν στην αίθουσα εξετάσεων της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Τρικάλων (Συν. Σωτήρα) την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 09.00 π.μ.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις θα πρέπει να καταθέσουν σχετική αίτηση με πλήρη δικαιολογητικά (φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άδειας οδήγησης, έκδοση και πληρωμή Ηλεκτρονικού Παραβόλου (e-Παράβολο) με κωδικό τύπου [5113] ποσού 26,00 €) στην Υπηρεσία μέχρι και την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021.

Η εξέταση θα γίνει με χρήση Η/Υ σε ερωτηματολόγια πολλαπλών επιλογών σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην Αριθμ. 38200/1136/11-8-2011 (ΦΕΚ 1969 Β) Υπουργική Απόφαση.

Οι υποψήφιοι, για να τους επιτραπεί η συμμετοχή τους στις εξετάσεις, θα επιδεικνύουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή κάθε άλλο αποδεικτικό μέσο των στοιχείων ταυτότητάς τους.

Επίσης είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και γαντιών από τους υποψηφίους, κατά τη διάρκεια της εξέτασης, και οι οποίοι υποχρεούνται να είναι εφοδιασμένοι με:

Επίσης είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και γαντιών από τους υποψηφίους, κατά τη διάρκεια της εξέτασης, και οι οποίοι υποχρεούνται να είναι εφοδιασμένοι με:

  • πιστοποιητικό εμβολιασμού, όσοι έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID – 19 ή
  • βεβαίωση πλήρους κάλυψης – ανάρρωσης και εμβολιασμού, όσοι έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID – 19 με μία (1) δόση εμβολίου λόγω νόσησής τους από κορωνοϊό COVID – 19 ή
  • βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID – 19, (PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών), η οποία εκδίδεται από την ψηφιακή πλατφόρμα gov.gr μετά την καταχώρηση στην πλατφόρμα του αποτελέσματος από τον φορέα που διενήργησε τον διαγνωστικό έλεγχο ή
  • πιστοποιητικό νόσησης, που εκδίδεται κατόπιν μοριακού ελέγχου (PCR) ή με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID – 19 (rapid test), εντός τριάντα (30) ημερών μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί ως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Τρικάλων, Τμήμα Εγκαταστάσεων – Επικοινωνιών, καθημερινά ή στα τηλέφωνα 2431353300, 312.

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Την Πέμπτη 2/11, η υποδοχή του ιερού λειψάνου του Αγ. Γεωργίου, στην Πιαλεία