kalifornia-evrexe-lefta

Oι οδηγοί έτρεξαν να αρπάξουν ότι προλάβουν και πετούσαν τα χαρτονομίσματα σαν κομφετί στον αέρα

Λεφτά άρχισε να “βρέχει” σε έναν αυτοκινητόδρομο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όταν σάκοι με χιλιάδες χαρτονομίσματα άρχισαν να πέφτουν από ένα φορτηγό.

 Οι διερχόμενοι οδηγοί, βλέποντας το απροσδόκητο δώρο, σταμάτησαν τα αυτοκίνητά τους για να αρπάξουν ότι προλάβουν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός στο σημείο.

Δυστυχώς, η χαρά των οδηγών δεν κράτησε για πολύ, αφού η αστυνομία έφτασε στο σημείο και συνέλαβε, μάλιστα, δύο άτομα που είχαν αρπάξει πολλά λεφτά.

 Πιο συγκεκριμένα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, πάνω στη βιασύνη τους, κλειδώθηκαν έξω από τα οχήματά τους με αποτέλεσμα να βρεθούν αποκλεισμένοι στον αυτοκινητόδρομο.

«Υπάρχουν πολλά βίντεο που δείχνουν ανθρώπους να κλέβουν χρήματα στον αυτοκινητόδρομο μαζεύοντάς τα από το δρόμο», δήλωσε ο αρχιφύλακας Κέρτις Μάρτιν της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνια σε συνέντευξη Τύπου.

Τα χαρτονομίσματα που έπεσαν από το φορτηγό, τα οποία ανέρχονται συνολικά σε χιλιάδες δολάρια, ανήκουν στην τράπεζα και πρέπει να παραδοθούν σε ένα αστυνομικό τμήμα, πρόσθεσε.

Όλα συνέβησαν όταν άνοιξε ξαφνικά η πόρτα ενός θωρακισμένου φορτηγού μεταφοράς χρημάτων κοντά στο Σαν Ντιέγκο, όχι μακριά από τα σύνορα με το Μεξικό.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media δείχνουν οδηγούς να σταματούν τα οχήματά τους στην μέση του δρόμου και στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης και να τρέχουν να μαζέψουν τα δολάρια.

Η αστυνομία προειδοποίησε ότι αυτά τα βίντεο θα χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό όσων δεν επέστρεψαν τα παρανόμως συλλεχθέντα χρήματα. «Είναι καλύτερα για αυτούς να να είναι ειλικρινείς παρά να περιμένουν να τους βρει κάποιος και να τους χτυπήσει την πόρτα», υπογράμμισε ο αρχιφύλακας Μάρτιν.

Πηγή:.topnews.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Δράσεις του Κ.Υ. Πύλης σε πλημμυροπαθείς

Την Παρασκευή 13/10/23  οι μαίες του Κ.Υ. Πύλης Στέλλα Κρουστάλη και Ράνια Μπρίζη , υπό τη…