1 (2)

Συνάντηση με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων κ. Δημήτριο Μήτραινα είχε ο Δήμαρχος κ. Αλέκος Θεόδωρος στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Ο Δήμαρχος τον συνεχάρη για την προαγωγή και την τοποθέτηση του στην ηγεσία της διοίκησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Τον κ. Μήτραινα συνόδευε ο Διοικητής του Α.Τ Καλαμπάκας κ. Ευάγγελος Λαφαζάνης.

Κατά τη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, επιβεβαιώθηκε η διάθεση για συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ αναφορά έγινε και για τη δωρεά από πλευράς του δήμου, οικοπέδου για την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας, η μετεγκατάσταση του οποίου αναμένεται  να διευκολύνει τις υπηρεσίες του Αστυνομικού Τμήματος και κυρίως να λύσει δια παντός τα πρόβλημα της πρόσβασης των πολιτών όλων των κοινωνικών ομάδων.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Αλέκος προσέφερε αναμνηστικό δώρο στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή ενώ από την πλευρά του ο κ. Μήτραινας απένειμε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του, για όλες τις ενέργειες του Δημάρχου προς την σωστή κατεύθυνση.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…