mitr

Εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας και συνεργασίας στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων κ. Δημήτρη Μήτραινα, στο μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης, πραγματοποίησε σήμερα 28 Ιουνίου 2022 ο Προϊστάμενος του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) Τρικάλων κ. Απόστολος Σπαθής.

Αρχικά ο Προϊστάμενος κ. Σπαθής συνεχάρη τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μήτραινα για την προαγωγή του και για την ανάληψη των υπηρεσιακών του καθηκόντων ως Αστυνομικός Διευθυντής και του ευχήθηκε ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Στη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, ο κ. Σπαθής ενημέρωσε τον Αστυνομικό Διευθυντή για τη λειτουργία και τις αρμοδιότητες του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. , ενώ η συζήτηση εστιάστηκε στην αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων. Τονίστηκε επίσης και συμφωνήθηκε η αναγκαιότητα της αμφίδρομης συνεργασίας του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. με την Αστυνομία τόσο σε επίπεδο πρόληψης- έγκαιρης παρέμβασης όσο και καταστολής των φαινομένων βίας με τη χρήση παιδαγωγικών μεθόδων και επιμορφώσεων του προσωπικού των σχολικών μονάδων. Για το σκοπό αυτό, η Αστυνομική Διεύθυνση προθυμοποιείται να συμμετέχει σε από κοινού προγραμματισμένα σεμινάρια επιμόρφωσης.

Τέλος, ο κ. Σπαθής εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την υποδοχή του, την υποστήριξη αλλά και την προθυμία ανάπτυξης συνεργασιών προς εκπλήρωση των κοινών σκοπών μας : την πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίας και της παραβατικότητας για την πλαισιακή στήριξη των νέων.

 

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΠΑΘΗΣ

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…