mitsotakis-vartholomaios-5

Συνομίλησαν ανήμερα τα Χριστούγεννα – Χθες τις ευχές του πρωθυπουργού είχε μεταφέρει και ο Σωτήρης Τσιόδρας στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ευχές για ταχεία ανάρρωση έστειλε στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Οι δυο τους συνομίλησαν το πρωί του Σαββάτου, ανήμερα τα Χριστούγεννα. Αντάλλαξαν ευχές για την ημέρα των Χριστουγέννων, συζήτησαν, επίσης, για την κατάσταση της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχη και ο πρωθυπουργός ευχήθηκε στον κ. Βαρθολομαίο ταχεία ανάρρωση.

Χθες, ο πρωθυπουργός, μέσω του, καθηγητή Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος είναι ο Άρχων Οφφικιάλιος της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, εξέφρασε το ενδιαφέρον για την πορεία της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχη ο οποίος νοσεί από κορωνοϊό. Ο κ. Τσιόδρας τηλεφώνησε χθες, 24 Δεκεμβρίου στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και του μετέφερε τις ευχές.

 Ο κ. Τσιόδρας μετέφερε στον Παναγιώτατο και τις ευχές του υπουργού Υγείας. Θάνου Πλεύρη. Ο Παναγιώτατος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το αμέριστο και έμπρακτο ενδιαφέρον του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησης και ζήτησε από τον Εντιμολ. Άρχοντα να μεταφέρει διά του πρωθυπουργού προς τον ελληνικό λαό τις πατρικές του ευχές και την Πατριαρχική ευλογία για το άγιο Δωδεκαήμερο.
Πηγή: protothema.gr
Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Ξεκινούν στην Πιαλεία, Κατηχητικό και μαθήματα παραδοσιακών χορών

Αγαπητοί Ενορίτες και Ενορίτισσες… …Με αφορμή τη νέα εκκλησιαστική χρονιά 2023…