288806799_391994762996872_5217190280419956174_n

Για το φλέγον ζήτημα της τροποποίησης των σιδηροδρομικών δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αναφορικά με τον Νομό μας, προέβη σε συνάντηση η Τρικαλινή Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα με τον Υφυπουργό Αρμόδιο για Θέματα Μεταφορών κ. Παπαδόπουλο.

Η Βουλευτής έχοντας δείξει έντονο ενδιαφέρον γι’ αυτό μείζον θέμα για τον Νομό μας, συμμετείχε το προηγούμενο διάστημα σε δύο συνδιασκέψεις του Συλλόγου «Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων» από κοινού με όλους τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς. Το θέμα των συσκέψεων ήταν η τροποποίηση των σιδηροδρομικών δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με στόχο αφενός να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της περιοχής μας, αλλά και αφετέρου να διευκολυνθεί η τουριστική ανάπτυξη του Νομού.

Στην συνάντησή της σήμερα με τον Υφυπουργό κ. Παπαδόπουλο, η κα. Παπακώστα του έθεσε μετ΄επιτάσεως Επιστολή της, απευθυντέα προς την ηγεσία του Υπουργείου, ήτοι τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή, συνοδευόμενη από το κοινό ψήφισμα, όπως αυτό διαμορφώθηκε από τις δύο συσκέψεις, που προηγήθηκαν.

Ο Υφυπουργός κ. Παπαδόπουλος από πλευράς του, αντιλαμβανόμενος πλήρως την κρισιμότητα του ζητήματος για την περιοχή μας, διαβεβαίωσε την κα. Παπακώστα για την άμεση εξέταση του ζητήματος και την ενημέρωσή της, το συντομότερο δυνατόν.

 

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Executive workshop για την Ευρωπαϊκή νομοθεσία CSRD και το νέο Eυρωπαϊκό Πρότυπο Εκθέσεων Βιωσιμότητας (ESRS)  διοργάνωσε το Κέντρο Αειφορίας (CSE) 

Το Κέντρο Αειφορίας (CSE) πραγματοποίησε υψηλών προδιαγραφών Εxecutive Workshop με θέμα «C…