pratirio Elati (4)

Τα δικά της «Αρτοποιήματα», το δικό της πρατήριο άρτου, απέκτησε η «κοσμοπολίτισσα» Ελάτη, καθώς σήμερα το πρωϊ μετά από μια σεμνή τελετή εγκαινίων, την οποία τέλεσε ο π. Δημ. Βρατσίστας, η ιδιοκτήτρια της νέας επιχείρησης Μαριέτα Πατσιατζή, με μιαν χείρα βοηθείας εκ του προέδρου της ΤΚ Ελάτης κ. Κώστα Μπρίζη, εν μέσω συγγενών και φίλων, έκοψαν την κορδέλα, δίνοντας και τυπικά το σύνθημα λειτουργίας του νέου πρατηρίου άρτου, με την επίσημη ονομασία «Αρτοποιήματα».

Στα «Αρτοποιήματα» της Μαριέτας, μπορεί κανείς να προμηθευτεί μέσα από μια μεγάλη ποικιλία λαχταριστών αρτοσκευασμάτων μεταξύ των οποίων ψωμί με προζύμι, χωριάτικο, πολύσπορο και πολλές άλλες ποικιλίες και είδη πρωινού, σφολιάτες, χωριάτικες πίτες , κρουασάν, τυροπιτάκια κ.α, όλα από ποιοτικά υλικά, ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα

Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε βουτήματα, κριτσίνια, μπάρες δημητριακών, γλυκά, παγωτίνια, αλλά κι ολόφρεσκα σάντουιτς με αγνά υλικά.

Φυσικά από την μεγάλη και εκλεκτή γκάμα δεν θα μπορούσε να λείψει η γλυκιά απόλαυση του καφέ σας και άλλα ροφήματα, όπως σοκολάτα, τσάι, χυμούς κλπ..

Στην σημερινή τελετή εγκαινίων, παραβρέθηκε επίσης και ο πρόεδρος της ΤΚ Βροντερού κ. Νικ. Χρυσόμαλλος, ευχόμενος «Καλές δουλειές» στην ιδιοκτήτρια.

Το νέο πρατήριο άρτου στην Ελάτη θα ξεκινά την λειτουργία του από τις 6:οο το πρωί έως στις 1ο:00 το βράδυ, όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας…: 6984 458 691.

 

pratirio Elati (2)

pratirio Elati (3)

pratirio Elati (6)

pratirio Elati (1)

218917843_564218328285269_3256781037007444952_n

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…