reuter

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι Νο 4 στο κυρίως ταμπλό των Ανδρών και η Μαρία Σάκκαρη Νο 5 σε αυτό των Γυναικών, στο επερχόμενο Γουίμπλεντον.

Η κλήρωση της περασμένης Παρασκευής, του φημισμένου τουρνουά του Λονδίνου, ανέδειξε την πρώτη αντίπαλο της Σάκκαρη, η οποία θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στην προερχόμενη από τα προκριματικά Τζόι Χάιβς, ενώ εφόσον προκριθεί θα παίξει με μια από τις Ντάρια Σαβίλ και Βικτόρια Σόμοβα.

Στον 3ο γύρο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια διασταυρώνεται με την Σοράνα Κιρστέα και στον 4ο γύρο με τη Γελένα Οσταπένκο, απέφυγε όμως το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ίγκα Σφιόντεκ.

Από την πλευρά του, ο Τσιτσιπάς κληρώθηκε στην πλευρά του Ράφα Ναδάλ με τον οποίο διασταυρώνεται στα ημιτελικά, εφόσον αμφότεροι φτάσουν ως εκεί, ενώ ένα γύρο νωρίτερα συναντά τον Ματέο Μπερετίνι.

Στην πρεμιέρα του θα αντιμετωπίσει τον Ελβετό Αλεξάντερ Ρίτσαρντ, στο β΄ γύρο έναν εκ των Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα και Τζόρνταν Τόμπσον, ενώ στον 3ο γύρο είναι πιθανό να συναντήσει τον Νικ Κύργιο.

Πηγή:naftemporiki.gr

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

ΑΣΕΠ: Δύο νέοι διαγωνισμοί για μόνιμους – Πώς θα γίνουν οι προσλήψεις

Πάνω από 870 μόνιμες προσλήψεις ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ με σύστημα μοριοδότησης Δύο νέους διαγω…