Ag Vis (2)

Κατά τη μαζική δειγματοληψία με τον έλεγχο ταχύτητας ανίχνευσης αντιγόνου (RAPID TESTS), που πραγματοποιήθηκε στην  ΤΚ Αγ. Βησσαρίωνα,  σήμερα  Δευτέρα 1/11/21  από τις ΚΟΜΥ  Τρικάλων του ΕΟΔΥ & επικεφαλής τη συντονίστρια Γενική Ιατρό κα Δήμητρα Νάτσινα , σε συνολικό αριθμό 37 δειγμάτων, βρέθηκαν δύο (2)  θετικά κρούσματα covid 19, τα οποία αντιστοιχούν σε 2 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 46 έτη.

Και αυτή η σημαντική κίνηση διοργανώθηκε στο πλαίσιο των δράσεων της ΕΟΔΥ, για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να ελεγχθούν για Covid-19, άμεσα και με ασφάλεια, ακόμα & στα στενά όρια της Κοινότητάς τους, χωρίς να χρειασθεί να μετακινηθούν.

Κατά την σημερινή δειγματοληψία στην ΤΚ του Αγ. Βησσαρίωνα, συμμετείχε κάνοντας και η ίδια το τεστ, η νέα Αντιδήμαρχος Υγείας & κοινωνικής πολιτικής & αλληλεγγύης κα Χαρά Καλιώρα, η οποία προέβη στην εξής δήλωση: «Σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να εφησυχάζουμε.  Γιατί, μπορεί να νοσούμε ακόμη και ασυμπτωματικά, πριν την εκδήλωση της νόσου, κάνοντας έτσι αναγκαίο τον τακτικό έλεγχό μας, την τήρηση των μέτρων προστασίας και την πραγματοποίηση εμβολιασμού.

Ο Covid-19 παραμένει, αλλάζοντας καθημερινά τη ζωή μας, με περιορισμούς, στέρηση αρκετών δραστηριοτήτων μας και δυστυχώς απώλειες συνανθρώπων μας. Η δική μου επιλογή; Αναμνηστική (3η) δόση εμβολίου, στο Κ.Υ. Πύλης, με αισιοδοξία και ελπίδα για ελευθερία και χαμόγελα».
xara
Ag Vis (2)
Ag Vis (3)
Ag Vis (4)
Ag Vis (1)

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού στο Ανθηρό. Σώος στην υγεία του…

(φωτό, Αρχείου) Ολόκληρη επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού, έχει στηθεί από σήμερα το απόγευμα…