Στα 90s τα πράγματα ήταν τόσο απλά: «ένα χαμηλοκάβαλο jean και ένα στενό μπλουζάκι» ήταν η απάντηση σε όλες τις στυλιστικές απορίες μας.

Θες το «Sex&The City», θες οι rom coms της δεκαετίας του 1990 -ξέρεις αυτές που καθιέρωσαν stars του βεληνεκούς της Julia Roberts και της Gwyneth Paltrow- πριν από 20 χρόνια τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά όταν προέκυπτε το αιώνιο ερώτημα «τι να φορέσω σήμερα το βράδυ».

Τα ερεθίσματά μας, οι τάσεις και οι εικόνες της περιόδου εκείνης βοηθούσαν στο να απλοποιηθούν πολλά! Lingerie φορέματα, χαμηλοκάβαλα jeans, στενά και κοντά φορέματα, παγιέτες, σατέν κομμάτια και color blocked συνδυασμοί ήταν μερικά από τα ενδυματολογικά στοιχεία που επιλέγαμε να έχει το βραδινό look μας. Σήμερα όμως, εν έτει 2019, πολλά από αυτά τα fashion trends θεωρούνται παρωχημένα. Όχι απαραίτητα υπερβολικά, γιατί μην ξεχνάς πως στα 90s εξυψώθηκε το minimal chic style, αλλά σίγουρα passé.

Aν θες, λοιπόν, να κάνεις update στις ενδυματολογικές σου γνώσεις και να δεις τι είναι cool και στυλάτο να φοράς σήμερα, αυτήν ακριβώς τη χρονική στιγμή, όταν βγαίνεις έξω το βράδυ δες την παρακάτω gallery και ανακάλυψε τις πιο κομψές τάσεις σε ό,τι αφορά το night dressing! Γιατί τη νύχτα όλα πρέπει να είναι πιο απλά αλλά και διασκεδαστικά ταυτόχρονα, ακόμα και το look μας.

Πηγή: queen.gr

Copenhagen-str-S19-139

Copenhagen-str-S19-176

Copenhagen-str-S19-186

Copenhagen-str-S19-201

Copenhagen-str-S19-216

Copenhagen-str-S19-286

Copenhagen-str-S19-319

Copenhagen-str-S19-328

Copenhagen-str-S19-336

Copenhagen-str-S19-359

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Η Ενορία Παναγίας Επισκέψεως, πανηγυρίζει τον Άγ. Αρσένιο

Η Ενορία Παναγίας Επισκέψεως και η των Τρικκαίων πόλις Πανηγυρίζουν τον Άγιο Αρσένιο, Επίσ…