Niapiagogeio Pylis (1)

Στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και πιο συγκεκριμένα σε δράση που αφορά στον πρώτο θεματικό κύκλο, Ζω καλύτερα -Ευ ζην με τίτλο «Όταν τον Κ.Ο.Κ γνωρίζω με ασφάλεια στο δρόμο τριγυρίζω», πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2021 ενημερωτική επίσκεψη από το αστυνομικό τμήμα Πύλης, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον covid-19 , προκειμένου να ενημερωθούν τα παιδιά για τους κανόνες οδικής ασφάλειας από τους πλέον κατάλληλους.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας,  Υπαστυνόμος Α’ κύριος Πελτέκης, έδωσε οδηγίες στα παιδιά για το πώς να κυκλοφορούν με ασφάλεια ως πεζοί, αλλά και ως ποδηλάτες, αναφέρθηκε στους  κανόνες που διέπουν τη συμπεριφορά μας ως επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, αλλά και πώς θα πρέπει να συμπεριφέρονται ως μελλοντικοί οδηγοί και αυριανοί πολίτες.

Οι μικροί μαθητές παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την παρουσίαση, άκουσαν προσεκτικά  όσα είχε να τους πει ο κ. Πελτέκης, εξέφρασαν ερωτήσεις και απορίες και τέλος ευχαρίστησαν τον κύριο Πελτέκη χαρίζοντάς του τις ομαδικές ζωγραφιές που είχαν δημιουργήσει.

Τέλος, η Προϊσταμένη και οι Νηπιαγωγοί του Νηπιαγωγείου Πύλης θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας τόσο προς το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης, όσο και προς τον Υπαστυνόμο Α’ που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκλησή μας και οργάνωσαν αυτή την ενημέρωση με τέτοιο τρόπο, ώστε να κεντρίζει το ενδιαφέρον των παιδιών και να γίνουν κατανοητά τα όσα ειπώθηκαν.

 

btr
Niapiagogeio Pylis (3)

btr

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…