asos 2

Όπως συμβαίνει πάντα με ένα γεγονός, πόσο μάλλον όταν αυτό λογίζεται ως πολιτικό, γεννά παρεπόμενα κι όταν καταλαγιάσει ο αχνός, τότε είναι η στιγμή που με μια πιο λογική ματιά, το αξιολογείς συνολικά και καταλήγεις σε συμπεράσματα, που σε κάποιους αρέσουν, σε κάποιους όχι, σε άλλους πάλι μπορούν να προκαλέσουν διάφορα συναισθήματα, όπως & τον γέλωτα!

Κάτι τέτοιο λοιπόν συνέβη την περασμένη Κυριακή, όπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ στο δημ. Κατάστημα Πύλης, έλαβαν χώρα οι δημαιρεσίες, για νέο Προεδρείο και την ανάδειξη τακτικών & αναπληρωματικών μελών, σε Οικονομική Επιτροπή & την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Εκείνο δε, που μας φάνηκε περίεργο… να το πούμε απίθανο; άστοχο; ανήθικο; πάντως ήταν ένα γεγονός που δεν συμβαίνει συχνά θα λέγαμε…

Δηλαδή, κατά την ψηφοφορία μελών για την Οικονομική Επιτροπή από πλευράς Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, υπήρξε το κάτωθι σκορ…

Μπλατζώνη Έφη 8

Χήρας Θεόδωρος 8, τα δύο τακτικά μέλη

& οι προτεινόμενοι για αναπληρωματικά μέλη…

Ζάχος Ευθ. 1 & Μπουρλιός Νικ. 1, οι μείναντες στον «άσο» που είπαμε…

Πάντως όλοι περίμεναν ένα πιο λογικό σκορ, εκεί στο 8-7 ή έστω στο 8-5 ας πούμε, τιμής ένεκεν…

Τέλος πάντων, είναι κι αυτό μια άποψη και καθόλα…νόμιμη και επί  τη ευκαιρία, να ευχηθούμε σε όλους, «καλή επιτυχία» στο έργο τους.

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

40ήμερο Μνημόσυνο, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της Αγγελικής Τσιμπώνη