46685367_1201101153378373_1057825114700330065_n-575x325

Η vegetarian διατροφή είναι αναμφίβολα από τις επικρατέστερες διατροφικές τάσεις των τελευταίων ετών, με όλο και περισσότερους να απαρνιούνται οριστικά οποιοδήποτε ζωικό προϊόν. Οι επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης εκμεταλλεύονται όλο και περισσότερο τη ζήτηση για vegetarian πιάτα και σκαρφίζονται διαρκώς νέους τρόπους να μετατρέψουν αγαπημένα κρεατοφαγικά πιάτα σε χορτοφαγικές λιχουδιές.


Τρανό παράδειγμα η εταιρία Natürli στην Ζυρίχη, η οποία πρόσφατα διέθεσε στην αγορά έναν πρωτοποριακό χορτοφαγικό γύρο, τον Cheebab, που έχει τρελάνει πια ντόπιους και τουρίστες. Σε αντίθεση με άλλα παρόμοια προϊόντα που κυκλοφορούν, ο γύρος αυτός δεν φτιάχνεται από μανιτάρια ή κιμά σόγιας. Φτιάχνεται από τρία είδη τυριών: τσένταρ, χαλούμι και ελβετικό τυρί.


Πολλές φωτογραφίες του κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες και οι χρήστες του διαδικτύου έχουν ποικίλες απόψεις. Πολλοί λάτρεις του τυριού δείχνουν ενθουσιασμένοι με τη νέα αυτή τυρένια απόλαυση, πολλοί χορτοφάγοι χαίρονται που θα μπορούν πάλι να απολαύσουν ένα σουβλάκι, ενώ αρκετοί κρεατοφάγοι θεωρούν πως η ύπαρξη χορτοφαγικού γύρου αποτελεί ιεροσυλία.

Πηγή: olivemagazine.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Λουλούδια: Tips για την φύτευση και την φροντίδα τους

Σε ποιον δεν αρέσει ένας ανθισμένος κήπος ή ένα μπαλκόνι στολισμένο με γλάστρες όμορφων φυ…