Dimitra (3)

Πολλές εμπειρίες και διακρίσεις για την ακαδημία μας στο Χριστουγεννιάτικο Τορνουα «Novus Cup» που διεξήχθη στην Γλυφάδα όπου συμμετείχαμε με τρία τμήματα ( Κ14,Κ12 και Κ10) .

Το τουρνουά έλαβε χώρα στην Αθήνα απο 27 εως 29 Δεκεμβρίου και συμμετείχαν 32 αθλητές που διέμειναν στο ξενοδοχείο «Βοmo Palace» συνοδευόμενοι από τους υπεύθυνους της ακαδημίας Γκαραγκάνη και Γιαγιάκο και τον συνεργάτη τους Σαργιώτη ενώ τους αγώνες παρακολούθησαν και αρκετοί γονείς των νεαρών αθλητών οι οποίοι πρόσφεραν και σημαντική βοήθεια κατά την τριήμερη διαμονή .

Τα παιχνίδια έγιναν στην ευρύτερη περιοχή της παραλιακής (Γλυφάδα – Άλιμο – Βάρη) ήταν άκρως ανταγωνιστικά αφού συμμετείχαν και ΠΑΕ ( ΑΕΚ , Ατρόμητος , Πανιώνιος και Απ. Σμύρνης ) αλλά και πολλές από τις πιο καταξιωμένες και οργανωμένες ακαδημίες πανελλαδικά όπως ο Ατσαλένιος οι μπέμπηδες ο ΠΑΟΔ ο πρωτέας και άλλες γνωστές ακαδημίες απο όλη την Ελλάδα , ενώ αρκετοί σκάουτερ παρακολούθησαν και κατέγραψαν αρκετούς αθλητές της Δήμητρας Απόλλων.

Συγκεκριμένα η Κ14 πέρασε πρώτη στον όμιλο στον οποίο συμμετείχαν ο Πρωτέα ο Ατρόμητος Λάρισας και η ΠΑΕ ΑΕΚ αφου στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ κέρδισε με 3-1 έχοντας καταπληκτική απόδοση κατι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους υπεύθυνους της ΑΕΚ οι οποίοι σημείωσαν κάποιους αθλητές και θα τους παρακολουθούν στο προσεχές μέλλον .

Το ταλέντο πλημμύριζε , υπήρχε μεγάλη διάθεση για τον ημιτελικό με την ΠΑΕ Ατρόμητο , αλλά οι δυνάμεις και κάποιοι τραυματισμοί στέρησαν απ την Κ14 την είσοδο στον τελικό αφού ηττήθηκαν κάνοντας όμως τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.
Στον μικρό τελικό με τον Απόλλων Σμύρνης παρ΄ όλο που ήταν καλύτεροι , χάνοντας πολλές ευκαιρίες , ηττήθηκαν με 3-2 αλλά δικαιολογημένα απόσπασαν το χειροκρότημα όλων για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν

Η Κ12 κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ «διαπλαση» τον Ατσαλένιο και τον Απ. Σμύρνης έχοντας μόνο νίκες , στον ημιτελικό κέρδισε τον Πανιώνιο με 2-1 και έφτασε μέχρι τον τελικό όπου ηττήθηκε με 1-0 απο τον Ατρόμητο Αθηνών κατακτώντας ετσι τη δεύτερη θέση.

Τρομερή προσπάθεια των μικρών αθλητών . πολλα τα κέρδη και οι εμπειρίες που αποκόμισαν από το τουρνουά παίζοντας απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους και φτάνοντας μέχρι τον τελικό όπου θα μπορούσαν με λίγη τύχη να κατακτήσουν και την πρώτη θέση ενώ στερήθηκαν και την παρουσία (λόγω ιώσεων) τριών βασικών στελεχών τους συγκεκριμένου τμήματος .

Η Κ10 έχοντας αντιπάλους στον όμιλο τον Πρωτέα τον Ατρόμητο Αθ. και τον ΑΟ καλαμακίου έπαιζε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και από ατυχία δεν τερμάτισαν σε μία απ τις προνομιούχες θέσεις , απέσπασε όμως τον θαυμασμό και το χειροκρότημα όλων των αντιπάλων , αφού ειδικά σε αυτές τις ηλικίες στόχος είναι να προσπαθείς να μάθεις σωστά τα μυστικά του ποδοσφαίρου και να απολαμβάνεις το παιχνίδι.

Ειδικές ευχαριστίες στους γονείς για την άψογη συμπεριφορά τους και για την πολύτιμη βοήθειά τους αλλά και στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων και τον οδηγό Στάθη Γερεντέ για τις υπηρεσίες που μας πρόσφεραν.

Dimitra (1) Dimitra (2) Dimitra (4) Dimitra (5) Dimitra (6) Dimitra (7)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Οι κυνηγοί στο πλευρό των πλημμυροπαθών κατοίκων, των τριών Κοινοτήτων του Δ. Πύλης

Η χθεσινή δράση, είναι μια έμπρακτη απόδειξη προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης προς του…