psires

(foto:Shutterstock)

Σοβαρές κατηγορίες για μια μητέρα και μια γιαγιά στην Αριζόνα, οι οποίες άφησαν το 9χρονο κορίτσι τους να πεθάνει από ψείρες, σύμφωνα με τις κατηγορίες – Τα αδέρφια του κοριτσιού βρίσκονται ήδη υπό την προστασία συγγενών

Ημητέρα και η γιαγιά ενός 9χρονου κοριτσιού από την Αριζόνα κατηγορούνται για φόνο αφού οι αρχές ανακάλυψαν ότι το παιδί υπέφερε από προσβολή ψειρών όταν πέθανε, σύμφωνα με αναφορές. Όπως αναφέρει το New York Post, οι Αρχές προχώρησαν στις συλλήψεις της Sandra Kraykovich, 38 ετών, και της μητέρα της Elizabeth, 64, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αλλά και της παραμέλησης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Το παιδί πέθανε από αναιμία, η οποία προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία στο κρανίο του, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Gregory Hess. Μάλιστα, στο κορίτσι ανακαλύφθηκε και υγρό στους πνεύμονες, ενώ από πριν πεθάνει είχε πονοκεφάλους, εμετούς, δυσκολία στην αναπνοή και στην βάδιση, όλα ανησυχητικά σημάδια τα οποία δεν θορύβησαν σε καμία περίπτωση την μητέρα και την γιαγιά με αποτέλεσμα το παιδί να χάσει τη ζωή του.

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Την Πέμπτη 2/11, η υποδοχή του ιερού λειψάνου του Αγ. Γεωργίου, στην Πιαλεία