Papageorgiou

Στην παράδοση self test κατά του κορονοϊού, στις καθαρίστριες που εργάζονται σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα του Δ. Πύλης, προχώρησε σήμερα το πρωί με δική του πρωτοβουλία & μέριμνα ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, υπεύθυνος και σε θέματα Παιδείας κ. Μάκης Παπαγεωργίου, καθώς ως γνωστόν, οι καθαρίστριες των σχολικών μονάδων σε όλη τη χώρα, από το άνοιγμα των Σχολείων μετά τις γιορτές και εντεύθεν, δεν παραλαμβάνουν πλέον δωρεάν self test.

Ο κ. Παπαγεωργίου, τασσόμενος απόλυτα με την γνώμη της ιατρικής κοινότητας, θεωρεί ότι οι τακτικοί περιοδικοί έλεγχοι με τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του ιού συνδράμουν στον περιορισμό της διασποράς της νόσου. Έτσι με την προσωπική του αυτή προσφορά, δείχνει επιπλέον σε όλους τον δρόμο αντιμετώπισης της πανδημίας, καταδεικνύοντας το υψηλό αίσθημα ευθύνης που θα πρέπει να επιδείξουν απέναντι στην τήρηση των μέτρων, τόσο οι πολίτες, όσο και οι ασκούντες εξουσία.

Τα self test οι εργαζόμενες του τομέα καθαριότητας στα σχολικά συγκροτήματα του Δ. Πύλης, μπορούν να παραλαμβάνουν από το Γραφείο Σχολικής Επιτροπής, που στεγάζεται στον 1ο όροφο του κτιρίου, πάνω από το ΚΕΠ.

Μετά την κίνησή του αυτή ο Αντιδήμαρχος, δήλωσε χαρακτηριστικά…

«Δεν θα μπορούσα να αφήσω τις σχολικές μονάδες, τα παιδιά μας και τις καθαρίστριες εκτεθειμένους. Έτσι παρέδωσα σήμερα self test σε όλες τις σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Πύλης, για να μπορέσουν και αυτές με την σειρά τους να συνεχίσουν την πολύτιμη σήμερα εργασία τους πιο σίγουρες απέναντι στα παιδιά μας και τους δασκάλους και καθηγητές μας..!!»

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…