flyingcovid19

Η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (IATA), έχει εκδώσει μια τρομερή πρόβλεψη αναφέροντας ότι δεν αναμένει ότι τα αεροπορικά ταξίδια θα ανακάμψουν σε επίπεδα όπως πριν από την πανδημία μέχρι τουλάχιστον το 2024

Προς το παρόν, η βασική οργάνωση της αεροπορικής βιομηχανίας, η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (IATA), έχει εκδώσει μια τρομερή πρόβλεψη αναφέροντας ότι δεν αναμένει ότι τα αεροπορικά ταξίδια θα ανακάμψουν σε επίπεδα όπως πριν από την πανδημία μέχρι τουλάχιστον μετά το 2024.

Αυτό όπως φαίνεται οδήγησε μια αεροπορική εταιρεία σε λίγο πιο…επιθετικό μάρκετινγκ!

Η Emirates, η κρατική αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι και αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, προσφέρει τώρα στους επιβάτες ένα «δίχτυ ασφαλείας», λέγοντας στους πελάτες της ότι εάν κολλήσουν κορονοϊό ενώ ταξιδεύουν στις πτήσεις της, η αεροπορική εταιρεία θα καλύψει όλα τα έξοδα που σχετίζονται με ιατρική περίθαλψη, καραντίνα ξενοδοχείου, ακόμη και με την κηδεία τους σε περίπτωση θανάτου.

Το μέτρο απελπισίας – και αναμφίβολα δαπανηρό όσον αφορά τα ασφάλιστρα της αεροπορικής εταιρείας – έρχεται καθώς η Emirates λέει ότι αναμένει να μειώσει έως και 9.000 θέσεις εργασίας τις επόμενες εβδομάδες. Χρεώνεται ως «η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που προσφέρει δωρεάν, παγκόσμια κάλυψη για το κόστος που σχετίζεται με το COVID-19», ανακοίνωσε στην πολιτική στον ιστότοπό της στα τέλη της περασμένης εβδομάδας:

Οι πελάτες της Emirates μπορούν να ταξιδεύουν με αυτοπεποίθηση, καθώς η αεροπορική εταιρεία θα καλύψει ιατρικά έξοδα έως 150.000 ευρώ [175.000 δολάρια] και κόστος καραντίνας 100 ευρώ ανά ημέρα για 14 ημέρες, εάν διαγνωστούν με COVID-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, ενώ βρίσκονται μακριά από το σπίτι.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Emirates Σεϊχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum περιέγραψε ότι το μέτρο μπορεί να δώσει στους ταξιδιώτες κάποιες διαβεβαιώσεις σε εξαιρετικά απρόβλεπτες στιγμές, ελπίζοντας να επιστρέψουν σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων.

«Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι λαχταρούν να πετούν καθώς τα σύνορα σε όλο τον κόσμο ανοίγουν σταδιακά, αλλά αναζητούν ευελιξία και διαβεβαιώσεις σε περίπτωση που κάτι απρόβλεπτο συμβεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους», είπε.

Η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι η πολιτική θα παραμείνει σε ισχύ έως τα τέλη Οκτωβρίου και ισχύει για έως και ένα μήνα από την αρχή του ταξιδιού ενός επιβάτη.
Η New York Post σημειώνει ότι η διαθέσιμη ιατρική κάλυψη για επιβάτες που νοσηλεύονται με τον ιό είναι σημαντική: «Ακόμα και οι άρρωστοι επιβάτες που δεν πεθαίνουν μετά το ταξίδι τους με την αεροπορική εταιρεία μπορούν να λάβουν έξοδα έως και 176.000 $, καθώς και 118 $ ανά ημέρα για καλύπτουν καταλύματα καραντίνας για έως και δύο εβδομάδες, «σύμφωνα με την Post.

Πηγή: pentapostagma.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Η Νικολέτα Τζιωρτζιώτη, για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας Αγρότισσας. «Ή ηρωίδα της υπαίθρου»

       Μάνα-Γη-Γυναίκα-Λεβεντογεννημένη-Ευλογημένη για τους καρπούς της.   Γιατί η γη…