Arxiki copy

Στο «σπίτι» της, το γήπεδο της έδρας της, γιόρτασε σήμερα Παρασκευή 17 Ιουνίου, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Πορταϊκού, την τελετή λήξης, για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των γονιών & φίλων της Ακαδημίας, αλλά & παιχτών της ανδρικής ομάδας του Πορταϊκού, όπου σε μια πραγματική «όαση» δροσιάς & κόντρα στον απρόσμενο καύσωνα των ημερών, απόλαυσαν όλοι μαζί με μουσική & φαγητό, μια υπέροχη βραδιά.

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο κ. Κώστας Βαγενάς, ένας εκ  των υπευθύνων της Ακαδημίας, καλωσορίζοντας γονείς, φίλους & παιδιά & αφού έκανε μια μικρή αναδρομή στη χρονιά που πέρασε, με αναφορά τόσο στο αγωνιστικό, όσο & διοικητικό κομμάτι της Ακαδημίας, ζήτησε την κατανόηση όλων για τυχόν παραλήψεις, μιας & η λήξασα αγωνιστική σεζόν, ήταν η πρώτη για όλους.

Ακολούθησε η παρουσίαση των τριών νέων προπονητών για την Ακαδημία, οι οποίοι είναι φοιτητές της Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα στο «Ποδόσφαιρο» οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.

Κλείνοντας ο κ. Βαγενάς ανακοίνωσε το πρόγραμμα της Ακαδημίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, μοιράζοντας ταυτόχρονα & ενημερωτικό υλικό.

Στους ήδη υπεύθυνους της Ακαδημίας κ. Κώστα Βαγενά, κ. Κώστα Τσιαμπαλή, κ. Δημήτρη Τζιουβάρα, προστέθηκε κι άλλο ένα καινούργιο μέλος, η κα Μαριαλένα Τσιόβολου.

Να σημειώσουμε ακόμη, ότι αυτή τη στιγμή η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Πορταϊκού αριθμεί 80 αθλητές, ενώ φιλοδοξεί για τη νέα σεζόν& στη σύσταση τμήματος κοριτσιών.

[huge_it_slider id=»28″]
Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πανελλήνια διάκριση μαθητριών, του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων

Ο διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων  του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων συγχαίρουν τις μαθήτρι…