Vrontero Kostakis Arxiki

Μία όμορφη μουσική βραδιά οργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Βροντερού, το περασμένο Σάββατο 11 Αυγούστου με απόλυτη επιτυχία, στην πλατεία του χωριού, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα και τον Δήμο Πύλης.

Ζωντάνεψε η πλατεία, με χρώματα, με φως & πολύ κόσμο.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βροντερού κα Βικτωρία Χρυσόμαλλου, η Αντ/ρχος κα Λ. οικονόμου, καθώς & ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δ. Πύλης κ. Θανάσης Κωστάκης ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως…:

«Τέτοιου είδους εκδηλώσεις & μάλιστα σε δύσκολες οικονομικά εποχές, φέρνουν κοντά τους χωριανούς μόνιμους & ετεροδημότες, ενώ στους μικρότερους δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουν το χωριό τους, τις ρίζες τους. Οι Σύλλογοι αποτελούν για την κοινωνία μας σήμερα τους θεματοφύλακες της πλούσιας παράδοσής μας, την οποία & μεταφέρουν στη νεότερη γενιά».

Ο κ. Κωστάκης μέσω της ομιλίας του, μετέφερε & τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου κ. Κώστα Μαράβα για «Υγεία & καλή Παναγία», τονίζοντας ακόμη πως η δημ. Αρχή στηρίζει με τα μέσα που διαθέτει τέτοιες εκδηλώσεις, ενώ βρίσκεται σε απόλυτη συνεργασία & με τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Κ. Πάνο.

Ο Αντιδήμαρχος επίσης αναφέρθηκε & στην κατασκευή του προπονητικού κέντρου στη θεση «Κορπ», προϋπολογισμού 500.000€, το οποίο θα συμβάλει εκ των πραγμάτων, τα μέγιστα στην οικονομική άνθιση της περιοχής!

Κατόπιν αυτών, το παιδικό χορευτικό τμήμα, αποτελούμενο από παιδάκια της Ελάτης & του Βροντερού, υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κας Έφης Μπακάση, παρουσίασε μια σειρά από γνωστούς παραδοσιακούς χορούς της χώρας, για να πάρει τελικά την σκυτάλη ο κόσμος, διασκεδάζοντας με δημοτική μουσική την οποία επιμελείτο ο dj Γιώργος.

Να αναφέρουμε ακόμη πως σε όλο τον κόσμο σερβιρίστηκε δωρεάν νηστίσιμο φαγητό…γίγαντες, αγιορ. σαλάτα, πατατοσαλάτα & άφθονο ντόπιο κρασάκι, προσφορά του Συλλόγου!

Τα τραπεζοκαθίσματα ήταν μία προσφορά της Αντιπεριφέρειας Τρικάλων, ενώ η μουσική κάλυψη της εκδήλωσης, ήταν μια ευγενική χορηγία του Δημάρχου Πύλης κ. Κώστα Μαράβα.

Στην εκδήλωση εκτός των προαναφερόμενων, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Τ.Κ. Βροντερού κ. Κων/νος Πάνος, ο Πρόεδρος της Ελάτης & ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ελάτης κ. Βασίλειος Χαμψάς.

Vrontero Kostakis (1)

Vrontero Kostakis (2)

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Διακοπή ρεύματος σε ΤΚ & περιοχές των Δήμων Πύλης & Τρικκαίων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητ…