TRIO copy

TRIO copy

Χθες Παρασκευή 27 Μαΐου στις 9:00μ.μ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, οι φιλόμουσοι του Ν. Τρικάλων αλλά και οι φίλοι του Προνοιακού έργου του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εξαιρετικό μουσικό σύνολο, σε μια σπάνια εμφάνιση. Του “Τrio Mythos” που αποτελείται από τρεις πολύ αξιόλογους μουσικούς, από την Ν. Κορέα, Ιταλία και Ελλάδα, σε Ρεσιτάλ Μουσικής Δωματίου.

Την συναυλία προλόγισε και παρουσίασε μια από τις σημαντικότερες πνευματικές φυσιογνωμίες της χώρας, ο κ. Αλέξης Κωστάλας.

Η όλη εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία του Συλλόγου ‘’ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ’’ και του Προέδρου του, Νίκου Ευθυμιάδη, που στόχο είχε να ευαισθητοποιήσει ευρύτερα στρώματα της Κοινωνίας για το σημαντικό Προνοιακό έργο που επιτελεί το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων.
Στη σημαντική αυτή προσπάθεια συνέβαλε και ο Δήμος Τρικκαίων, υπό την αιγίδα του οποίου υλοποιήθηκε η εκδήλωση.

Μετά το πέρας της συναυλίας, ο Σύλλογος: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ’’, δεξιώθηκαν τους καλεσμένους του καλλιτέχνες & τον κ. Κωστάλα, σε γνωστή ταβέρνα των Τρικάλων στα μανάβικα.

Trio 3 copy Trio 2 copy

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…