lip-balm-queen.gr

Δες πώς αλλιώς μπορείς να το χρησιμοποιείς στη ρουτίνα ομορφιάς σου…

Μπορεί να έχεις ένα lip balm μέσα στην τσάντα σου για να ενυδατώνεις ανά πάσα στιγμή τα χείλη σου, ειδικά αυτές τις μέρες που το κρύο είναι τσουχτερό και χρειάζεσαι ενυδάτωση. Η αλήθεια είναι ότι  οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο αέρας της ατμόσφαιρας αφυδατώνουν τα χείλη με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι ένα lip balm ανά πάσα στιγμή.

Αυτό το μαγικό βαζάκι, όμως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλους τρόπους στην beauty routine σου. Να είναι εκεί για σένα και να σε «σώσει» τις στιγμές που δεν έχεις το κατάλληλο προϊόν που χρειάζεσαι. Δες παρακάτω πώς αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιείς το λατρεμένο και μυρωδάτο lip balm σου.

lips

Ως Highlighter. Βάζεις μικρή ποσότητα στα δάχτυλά σου και τονίζεις τα ζυγωματικά, όπως θα έκανες με το highlighter σου.

Για να τιθασεύσεις τα φρύδια σου. Αν πετάνε μερικές τριχούλες ή δεν «κάθονται», βάλε λίγο lip balm και θα έχεις το αποτέλεσμα που θες σε χρόνο dt.

Για να μαλακώσουν τα πετσάκια στα νύχια. Λίγο πριν ξεκινήσεις το μανικιούρ στο σπίτι, βάλε lip balm στα πετσάκια γύρω από τα νύχια, τρίψε απαλά και θα δεις ότι θα μαλακώσουν αμέσως.

nails

Για να τιθασεύσεις τις αφέλειες ή τη φράντζα σου. Bad hair days μπορεί να έχουμε όλες κάποια στιγμή και το lip balm θα σε σώσει αν το περάσεις πάνω στα μαλλιά σου, όπως θα έκανες με κερί.

Για να σβήσεις μουτζούρες από μάσκαρα. Μπορεί να έτριψες λίγο τις βλεφαρίδες και να έγινες χάλια από τη μάσκαρα. Λίγο lip balm θα σώσει την κατάσταση.

Αντί για κρέμα χεριών. Αν ξέχασες την κρέμα σου, λίγο lip balm θα ενυδατώσει καλά τα χέρια σου.

hand cream

Για να διαρκέσει περισσότερο το άρωμά σου. Άπλωσε lip balm στα σημεία που θες να ψεκάσεις με άρωμα και αυτό θα μοσχομυρίζει όλη μέρα.

Πηγή: queen.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Τομή στη Δημόσια Διοίκηση το νέο σύστημα επιλογής Διοικήσεων φορέων Δημοσίου

Η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, μαζί με την Υφυπουργό Βιβή Χαραλαμπογιάννη, παρουσίασ…