xtenismata-sgoura-mallia

Τα σγουρά μαλλιά είναι σίγουρα εντυπωσιακά και εμπνέουν θηλυκότητα και κομψότητα. Για το λόγο αυτό πρέπει να είσαι περήφανη και χαρούμενη αν έχεις όμορφες μπούκλες. Ωστόσο, καμιά φορά τα σγουρά μαλλιά μπορούν να φαίνονται λίγο δύσκολα να τα διαχειριστείς, ειδικά το καλοκαίρι, για το λόγο αυτό χρειάζεσαι και τα κατάλληλα χτενίσματα!

Πράγματι, όσο δύσκολα κι αν φαντάζουν τα σγουρά μαλλιά υπάρχουν πολλά εύκολα πράγματα που μπορείς να κάνεις μαζί τους και να δείχνουν άψογα. Δες λοιπόν 5 καλοκαιρινά χτενίσματα για τα σγουρά μαλλιά σου!

 5 Χτενίσματα για να κάνεις στα σγουρά μαλλιά σου το καλοκαίρι!

1. Half up bun

Το half up bun είναι ένα πανεύκολο χτένισμα που μπορείς να το κάνεις σχεδόν για όλες σου τις εξόδους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πιάσεις το επάνω μέρος των μαλλιών σου και να το στριφογυρίσεις σε ένα απλούστατο κότσο ψηλά στο κεφάλι σου. Αν θέλεις να κάνεις το χτένισμα λίγο πιο προσεγμένο αρκεί να δώσεις όγκο στο επάνω μέρος αφού το έχεις χτενίσει καλά. Το half up bun ταιριάζει ιδιαίτερα στα σγουρά μαλλιά σου γιατί οι μπούκλες σου έχουν όγκο κι έτσι ακόμα και τα μισά μαλλιά σου θα δείχνουν πλούσια.

2. Ψηλό ατημέλητο πιάσιμο

Το πιο βολικό χτένισμα τώρα το καλοκαίρι που η ζέστη είναι αφόρητη είναι ένα ψηλό ατημέλητο πιάσιμο. Μπορείς να τα πιάσεις σε αυτό το ψηλό bun από την παραλία μέχρι ακόμα και τη βραδινή σου βόλτα. Για να δώσεις περισσότερο στυλ τότε άφησε λίγες μπούκλες να πέφτουν γύρω από το πρόσωπο σου. Έτσι, σε λιγότερο από ένα λεπτό το χαλαρό καλοκαιρινό σου χτένισμα θα είναι έτοιμο!

3. Πιάσιμο με κορδέλα

Η κορδέλα είναι ένα αξεσουάρ μαλλιών που ταιριάζει ιδιαίτερα το καλοκαίρι και αποτελεί μια χαριτωμένη προσθήκη. Υπάρχουν λοιπόν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις με μια κορδέλα και τις μπούκλες σου! Αν έχεις φράντζα τότε μπορείς να πιάσεις ψηλά τα μαλλιά και να τοποθετήσεις την κορδέλα μετά τη φράντζα σου. Εναλλακτικά, τοποθέτησε την κορδέλα μπροστά στο πρόσωπο σου με τα υπόλοιπα μαλλιά σου τραβηγμένα πίσω. Ένα τέτοιο χτένισμα θα σε ανακουφίσει από τις τούφες που σε ζεσταίνουν με στυλ!

4. Πλεξούδα

Η πλεξούδα είναι ο πιο εύκολος τρόπος να διαχειριστείς ακόμα και τις πιο έντονες μπούκλες. Όσο σγουρά κι αν είναι λοιπόν τα μαλλιά σου μπορείς να τα χτενίσεις καλά και έπειτα να τα πλέξεις σε μια σφιχτή πλεξούδα. Είναι ένα πανεύκολο χτένισμα που δεν πρόκειται να χαλάσεις παρά μόνο όταν εσύ το θέλεις. Όσο λοιπόν κι αν ιδρώσεις ή όση υγρασία και αν έχει το μέρος που είσαι δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

5. Pineapple αλογοουρά

Η pineapple αλογοουρά είναι εντυπωσιακή και μπορεί να πετύχει μόνο αν το μαλλί σου είναι πολύ σγουρό. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να σηκώσεις τόσο ψηλά τα μαλλιά σου που τα κάτω μαλλιά να φτάσουν μπροστά στο πρόσωπο σαν φράντζα. Έτσι, θα έχεις ένα δροσερό και πολύ μοναδικό χτένισμα για τα σγουρά σου μαλλιά!

Πηγή: ediva.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Πληρώνονται και οι επιλαχόντες «Νέοι Αγρότες» της Θεσσαλίας

Και στους θεσσαλούς επιλαχόντες Νέοι Αγρότες (130 στον αριθμό), καταβάλλεται η πρώτη δόση …