melaxrini-vammena-mallia-900x675

Βαρέθηκες και θέλεις να αλλάξεις λίγο το χρώμα των μαλλιών σου; Περίμενε. Υπάρχουν 4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις, αν είσαι μελαχρινή!

Κάθε άνοιξη κάτι μας πιάνει και θέλουμε να ανοίξουμε λίγο το χρώμα των μαλλιών μας. Αλλά, πριν κλείσεις ραντεβού για ανταύγειες ή ακόμα και μία ξανθιά βαφή, θα πρέπει να γνωρίζεις καλά τι θα ακολουθήσει.

 

Μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος από αυτόν που πιστεύεις.

Ανάλογα με το πόσο θέλεις να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου, μπορεί να χρειαστούν μερικές ώρες μέχρι, αρχικά να αποχρωματιστούν τα μαλλιά σου και έπειτα να έρθουν στην επιθυμητή απόχρωση. Καλό θα είναι να έχεις συζητήσει πριν με τον κομμωτή σου και να πάρεις μαζί σου κάποιο σνακ. Έτσι, σε περίπτωση που χρειαστεί παραπάνω χρόνος για το σωστό αποτέλεσμα θα είσαι προετοιμασμένη.

Μπορεί να σου κοστίσει περισσότερο από αυτό που υπολογίζεις.

Φυσικά και αυτό εξαρτάται από το μέγεθος της αλλαγής που θέλεις να κάνεις. Αλλά, γενικά, όταν πηγαίνεις από μία σκούρα απόχρωση σε μία ανοιχτή, να περιμένεις ότι θα πληρώσεις κάτι παραπάνω, γιατί αυτή θεωρείται μία διπλή διαδικασία, ακόμα και αν πρόκειται απλώς για ανταύγειες και όχι βαφή σε όλο το κεφάλι.

Να περιμένεις ότι θα αλλάξει η υφή των μαλλιών σου. 

Αυτό σημαίνει ότι θα παρατηρήσεις μία αυξημένη ξηρότητα στο τριχωτό της κεφαλής σου και στις τρίχες. Αν έχεις φυσικά ίσια μαλλιά που είναι λεπτά, αυτό μπορεί να είναι και καλό, αφού θα τα δεις να αποκτούν υφή και όγκο. Αν έχεις πιο ξηρά ή κατσαρά μαλλιά, ίσως θα πρέπει να τα ενυδατώνεις συχνότερα, για να έχεις ένα λαμπερό αποτέλεσμα.

 

Τα μαλλιά σου θα αλλάξουν αρκετές αποχρώσεις με την πάροδο του χρόνου.

Ας κάνουμε ένα μικρό μάθημα όσον αφορά τις βαφές: Όταν ανοίγεις σκουρόχρωμα μαλλιά χρειάζονται αρκετά στάδια(από το καφέ στο πορτοκαλί και τελικά στο χλωμό κίτρινο) μέχρι να αποκτήσουν ένα σταθερό χρώμα(αυτό που τελικά εξουδετερώνει όλους τους ανεπιθύμητους, θερμούς τόνους). Καθώς περνάει ο καιρός, το χρώμα αυτό δυστυχώς αρχίζει να ξεθωριάζει. Αλλά, τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να κερδίσεις λίγο χρόνο λούζοντας τα μαλλιά σου λιγότερο συχνά ή χρησιμοποιώντας ένα μοβ σαμπουάν, μία φορά την εβδομάδα.

Πηγή: goddess.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…