KTINIATRIKI copy

Α’ Ανακοίνωση
Με μεγάλη της χαρά η IVSA Greece (IVSA Thessaloniki και IVSA Thessaly) σας προσκαλεί για τέταρτη συνεχή χρονιά να συμμετάσχετε στο “4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Κτηνιατρικής’’, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στην πόλη της Καρδίτσας.
Στόχος του συνεδρίου είναι η διεύρυνση των εκπαιδευτικών και επαγγελματικών οριζόντων των φοιτητών, δίνοντάς τους την ευκαιρία, ανεξαρτήτως έτους σπουδών, να βιώσουν την εμπειρία μιας σύντομης επιστημονικής εισήγησης, υπό την επίβλεψη των καθηγητών.
Σε μια προσπάθεια ανάδειξης όλων των πτυχών της Κτηνιατρικής Επιστήμης, η θεματολογία των εργασιών θα είναι ελεύθερη, κινούμενη, όμως, σε κάποια βασικά πλαίσια. Αυτά είναι: 1) Ζώα συντροφιάς, 2) Παραγωγικά Ζώα, 3) Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης, 4) Εξωτικά και Άγρια Ζώα, 5) Λοιπά θέματα. Στην 5η κατηγορία εμπίπτουν τα θέματα που δεν κατατάσσονται σε κάποια προηγούμενη.
Στόχος είναι η ποικιλία των θεμάτων, η οποία θα επιτευχθεί με την ισοκατανομή των ελεύθερων ανακοινώσεων στους 5 παραπάνω βασικούς άξονες. Να σημειωθεί, πως σε περίπτωση που ο αριθμός των εργασιών που θα υποβληθούν, υπερβαίνει τον απαιτούμενο, θα δοθεί προτεραιότητα σε φοιτητές που δεν έχουν λάβει μέρος σε προηγούμενη οργάνωση των IVSA Thessaloniki και IVSA Thessaly. Επίσης, να τονιστεί πως δικαίωμα εισήγησης έχουν μόνο προπτυχιακοί φοιτητές.
Καλούμε τους αξιότιμους καθηγητές μας, να στηρίξουν την προσπάθεια των φοιτητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο «4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Κτηνιατρικής» με την παρουσίαση μιας σύντομης ανακοίνωσης, καθοδηγώντας τους επιστημονικά.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής
Ελίνα Βατζιά Γιώργος Πετρέλλης
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Αντιπρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
Πρόεδρος IVSA Thessaly Υπεύθυνος Εξωτερ. Συνεργατών IVSA Thessaloniki

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Διανομή τροφίμων από τον Δήμο Τρικκαίων

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕ…