38xroni

Σε φυλάκιση μέχρι και έως 15 χρόνια καταδικάστηκε η 38χρονη Brooke Lajiness, κατηγορούμενη για αποπλάνηση δύο εφήβων, 14 και 15 ετών.

Συγκεκριμένα, η Brooke, εργαζόμενη σε ινστιτούτο ομορφιάς, προσέλκυσε τα αγόρια με γυμνές της φωτογραφίες στα social media το καλοκαίρι του 2016. Η 38χρονη έκανε σεξ τουλάχιστον 15 φορές με τον 14χρονο και στοματικό σεξ με τον 15χρονο, τις περισσότερες φορές στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της σε πάρκινγκ αυτοκινητοδρόμου.

Στο δικαστήριο, η κατηγορουμένη, μητέρα δύο παιδιών, δήλωσε ένοχη για όλες τις κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν χαρακτήρισε την πράξη της ως το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της, για το οποίο θα μετανιώνει για πάντα.

«Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Η οικογένειά μου είναι το παν για εμένα, και τους προκάλεσα μεγάλο πόνο με τις κακές αποφάσεις μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα, η οποία για να αποπλανήσει τους εφήβους πρώτα τους έστελνε γυμνές φωτογραφίες στο Snapchat και μετά συναντιόταν μαζί τους και προχωρούσαν σε σεξουαλικά παιχνίδια.

«Κατέβαλες συνειδητή προσπάθεια σε πολλές περιπτώσεις να παρασύρεις τον γιο μου σε αυτήν την αρρωστημένη πράξη. Το έσκαγες από το σπίτι σου, αφήνοντας τον άνδρα και τα παιδιά σου, πήγαινες στο σπίτι του πατέρα του γιου μου και τον περίμενες μετά τα μεσάνυχτα σε ένα σοκάκι για να διαπράξεις το έγκλημά σου και να φύγεις. Δεν το ήξερες ότι ήταν λάθος; Δεν σε ένοιαζε η ψυχολογική ζημιά που θα προκαλούσες στον γιο μου;» έγραψε η μητέρα του 14χρονου σε επιστολή που διαβάστηκε στο δικαστήριο και βάρυνε την κρίση των δικαστών.

momm1-e-9817

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι ο σύζυγος της Brooke την στηρίζει πλήρως και δήλωσε μάλιστα στο δικαστήριο πως η γυναίκα του προχωρούσε σε μεταμεσονύχτιες σεξουαλικές επαφές με τους εφήβους λόγω της αϋπνίας που την ταλαιπωρεί.

top-news.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Ζητείται προσωπικό στο Παλαιομονάστηρο…

Ζητείται γυναίκα για κουζίνα σε κατάστημα αναψυκτήριο – ψησταριά στο Παλαιομονάστηρο  Τρικ…