Afissa Bekatsa

Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Τρικάλων σε συνεργασία με τον Όμιλο Επανιέλ Μπρετόν Ελλάδος διοργανώνει, στις 3-4 Νοεμβρίου 2018 διήμερο αγώνα Α.Κ.Ι – Ε.ΦΥ.Π. με απονομή CAC-CACT για αγγλικές και ηπειρωτικές φυλές με θήραμα την μπεκάτσα (Scolopax Rusticola) στην Ε.Κ.Π Κόζιακα.

Ο αγώνας είναι o3ος του Τροπαίου Τρικάλων και είναι ενταγμένος στο πρόγραμμα αγώνων του Όμίλου Επανιέλ Μπρετόν Ελλάδος (Ο.Ε.ΜΠ.Ε) και τα αποτελέσματα που τυχόν υπάρξουν στις ηπειρωτικές φυλές θα προσμετρούν στο πρόγραμμα αγώνων του Ο.Ε.ΜΠ.Ε . Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι :

α. Ο σκύλος να είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα του Κ.Ο.Ε.

β. Βιβλιάριο εργασίας

γ. Microchip

δ. Ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας.

Το κόστος συμμετοχής είναι : 25 € για τον 1ο σκύλο και 20 € για τον 2ο σκύλο.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου .

Στον αγώνα, γιορτή για τον όμιλό μας, θα έχουμε κοντά μας τον Κυνηγετικό Σύλλογο Πύλης ο οποίος θα προσφέρει μαγειρευτό φαγητό (προβατίνα με μανέστρα) .

Λόγω του γεγονότος ότι ο αγώνας γίνεται εντός της Ε.Κ.Π Κόζιακα είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέσουμε στο δασαρχείο έγκαιρα τα στοιχεία των διαγωνιζόμενων σκύλων και κυναγωγών αλλά και να προκαταβάλουμε τα χρήματα που υποχρεούμαστε για την κάθε συμμετοχή . Θα πρέπει κυρίως για τους φίλους εκτός νομού Τρικάλων που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα, να καταθέσουν τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό με την αιτιολογία : «Συμμετοχή στον αγώνα του Κ.Ο.Τ στις 3-4/11/2018» και με την απόδειξη τις κατάθεσης θα εξακριβωθεί η εγκυρότητα της συμμετοχής στην γραμματεία του αγώνα.

Όποιος επιθυμεί διαμονή μπορεί να επικοινωνήσει με το Ξενοδοχείο «Ζαμπάκας»Στουρναραίïκα Πύλης Τρικάλων στα τηλέφωνα : 24340 93000 και 6972330630         κ. Νίκο Ζαμπάκα

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής : κ. Κατσαρό Παναγιώτη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6983 517 240.

Σας περιμένουμε όλους στον αγώνα γιορτή του ομίλου μας να γιορτάσουμε την ανάδειξη των νικητών του Τροπαίου Τρικάλων 2018.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Θρίλερ με σταυρούς & έδρες, στον Δ. Πύλης

Θρίλερ με σταυρούς & έδρες, μέχρι τελευταία στιγμή στον Δ. Πύλης, μιας και δεν έχουν ο…