asep-workenter

Με δυο μεγάλους διαγωνισμούς κάνει ποδαρικό για το νέο έτος το ΑΣΕΠ στο μόνιμο προσωπικό. Θα καλυφθούν 2.290 θέσεις σε δήμους, Περιφέρειες και στην ΑΑΔΕ.

1.468 μόνιμοι σε δήμους

Δημοσιευτηκε σε ΦΕΚ η προκήρυξη 13Κ/2021 για 1.468 μόνιμες θέσεις με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και στον Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης» σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προσφέρουν ευρύ φάσμα υπηρεσιών προς τους πολίτες, στο πλαίσιο της άσκησης πλήθους αρμοδιοτήτων, σε τομείς κρίσιμους για το κοινωνικό σύνολο, όπως το περιβάλλον, η ανάπτυξη, η κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη, η ποιότητα ζωής και λειτουργίας πόλεων και οικισμών, η πολιτική προστασία, ο πολιτισμός κ.α.

Δειτε εδώ ολη τη προκήρυξη

Γραπτός διαγωνισμός για 822 μόνιμους στην ΑΑΔΕ

Παράλληλα, σειρά περιμένει να πάρει ο δευτερος διαγωνισμός που προετοιμάζει το ΑΣΕΠ για 822 μόνιμες θέσεις στην ΑΑΔΕ. Θα είναι γραπτός και οι αιτήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου ή το αργότερο την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου του 2022.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα προκήρυξη για την ενισχύσει την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων με μόνιμο προσωπικό, αφορά τις ειδικότητες: ΠΕ/ΤΕ Πληροφορικής, ΠΕ Εφοριακών, ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Τελωνιακών και ΠΕ Δημοσιονομικών.Οι αιτήσεις συμμετοχής στη διαδικασία πλήρωσης θέσεων με γραπτό διαγωνισμό  θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο Α.Σ.Ε.Π. αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου.

Πηγή:e-dimosio.gr

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Σε μεγάλη νίκη οδεύει ο Κώστας Μαράβας!!!

,Σε μεγάλη νίκη φαίνεται να οδεύει ο νυν Δήμαρχος κ. Κώστας Μαράβας, ύστερα κι από τα πρώτ…