tournoua

Στο AEL FC Arena στις 10, 11 και 12 Ιουνίου

Ξεκινά αύριο Παρασκευή το παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί το τριήμερο 10 έως 12 Ιουνίου στο AEL FC Arena με στόχο την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού». Συνολικά 136 ομάδες από 32 ποδοσφαιρικά σωματεία και Δημοτικά Σχολεία θα δώσουν το «παρών» σ’ ένα τουρνουά διαφορετικό από τα άλλα.
Αυτό έγινε γνωστό σε συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας από τους συνδιοργανωτές και τους φορείς που στηρίζουν την εκδήλωση. Το τουρνουά θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής με τους αγώνες των ομάδων των Δημοτικών Σχολείων, ενώ το Σαββατοκύριακο τη σκυτάλη θα πάρουν τα ποδοσφαιρικά σωματεία.

Κώστας Αγοραστός – περιφερειάρχης Θεσσαλίας: «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού. Παρασκευή 10, Σάββατο 11, και Κυριακή 12 Ιουνίου τα παιδιά των δημοτικών σχολείων και των ακαδημιών ποδοσφαίρου συμμετέχουν σε ένα διαφορετικό τουρνουά ποδοσφαίρου που γίνεται για ένα καλό σκοπό στα πλαίσια ενίσχυσης του Χαμόγελου του Παιδιού. Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμος Λαρισαίων, Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας, οι διαιτητές, η τροχαία, η αεροπορία, οι εθελοντές, η ομάδα ειδικών αποστολών, πρόσκοποι, η πυροσβεστική, συμμετέχουν με παράλληλες εκδηλώσεις που θα έχουν μαθησιακό χαρακτήρα για τα παιδιά για να διαμορφώσουμε καλύτερους ανθρώπους για το μέλλον και να τους προστατεύσουμε και από διάφορες και επικίνδυνες ατραπούς της ζωής. Κάθε χρόνο αυτό το τουρνουά γίνεται ακόμη καλύτερο. Περισσότερες συμμετοχές, τα παιδιά χαίρονται, μαθαίνουν αλλά ταυτόχρονα προσφέρουν σε εκείνους που έχουν ανάγκη. Αυτό αποτελεί σημαντικό γεγονός, δηλαδή σε μια δύσκολη στιγμή να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να προστατεύουμε το μέλλον των παιδιών μας και το μέλλον της κοινωνίας μας. Είναι αποτέλεσμα συνεργασίας, γιατί οι συνεργασίες πάντα κάνουν θαύματα και νομίζω ότι στέλνουν και ένα μήνυμα σοβαρότητας και υπευθυνότητας. Ευχαριστούμε όλους όσους συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια και ευχαριστούμε και όλους τους ανθρώπους που θα έρθουν εκεί και θα βοηθήσουν».

Γιώργος Κωσταρόπουλος – εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων. «Νομίζω είναι σημαντικό όπως είπε ο περιφερειάρχης το ζήτημα του σκοράρουμε για το χαμόγελο του παιδιού. Εγώ να μείνω στο κοινωνικό στοιχείο αυτής της εκδήλωσης που δείχνει πραγματικά την ευαισθησία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου πέρα από την Περιφέρεια, τον Δήμο και τις υπόλοιπες εθελοντικές οργανώσεις, νομίζω είναι ένα σημαντικό στοιχείο και το δεύτερο πιστεύω οι συμπολίτες μας πρέπει να στηρίξουν μια τέτοια προσπάθεια. Το να αγοράσουν τα εισιτήρια που διακινούνται, είναι μια σημαντική ενίσχυση στο χαμόγελο του παιδιού. Είναι στα 2 ευρώ, δεν είναι απαγορευτικό το νούμερο. Θα είναι μια σημαντική βοήθεια στο έργο που επιτελεί το χαμόγελο του παιδιού. Σας ευχαριστώ και πιστεύω ότι διοργάνωση θα έχει σημαντική επιτυχία.

Λευτέρης Γρηγοριάδης ΕΣΠ Λάρισας: «Σε συνεργασία με την Περιφέρεια, το Δήμο και όλους τους άλλους φορείς, διοργανώνουμε τριήμερο παιδικό τουρνουά στις εγκαταστάσεις του FC ARENA το διάστημα 10,11,και 12 Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του «Χαμόγελου του παιδιού», καθώς επίσης και το σύλλογο SAVE MORAS για δότες του μυελού των οστών. Θα συμμετέχουν 32 σύλλογοι με 136 ομάδες. Όλοι μας θα πρέπει να ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια που γίνεται παρόλο τις δύσκολες και αντίξοες οικονομικές συνθήκες που περνάμε. Όλοι μπορούμε να προμηθευτούμε ένα εισιτήριο για να αποδείξουμε για ακόμη μια φορά ότι είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες και που ζούμε σε αυτή την πόλη. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και όσοι δεν μπορούν, να προμηθευτούν εισιτήρια από τα γραφεία της ένωσης, από τα γραφεία του χαμόγελου του παιδιού, καθώς και από την πλατεία Ταχυδρομείου όπου υπάρχει σταντ.

Λαμπρόπουλος Γιάννης – Χαμόγελο του Παιδιού: «Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε. Ο δεκάχρονος ιδρυτής μας με αυτά τα λόγια έκλεισε το ημερολόγιο του πριν από 21 χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σαν σύλλογος θέλουμε να πούμε εδώ στην κοινωνία της Λάρισας και τους φορείς της. Για δεύτερη φορά πραγματοποιείται αυτή η γιορτή των παιδιών. Φέτος είναι τριήμερη γιορτή, αυξάνονται οι ομάδες, αυξάνονται τα παιδιά. Πάνω από 1500 παιδιά όπως υπολογίζουμε θα είναι μέσα στο γήπεδο και θα δείξουν το ταλέντο τους, και όλα αυτά τα παιδιά μαζί με τους συγγενείς τους θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις παράλληλες δράσεις που θα υπάρξουν. Αγωνιζόμαστε για το καλό των παιδιών αλλά σε αυτή την κοινωνία δεν μπορούμε να αγωνιζόμαστε μόνοι μας. Για άλλη μια φορά κλείνοντας με το μεγάλο ευχαριστώ, αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε».

Όλοι οι διοργανωτές ευχαρίστησαν την ΓΗΠΕΔΟ Α.Ε. και τον κ. Κώστα Πηλαδάκη για τη δωρεάν παραχώρηση του γηπέδου AEL FC Arena. Εκτός από τους αγώνες, οι μικροί και μεγάλοι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιδείξεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών και ενημερωτικές δράσεις από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, από το Γ’ Σύστημα Αεροπροσκόπων Λάρισας, από το Σώμα Σαμαρειτών και Διασωστών του Ερυθρού Σταυρού και να περιηγηθούν στην έκθεση φωτογραφίας που θα παρουσιάσει η 1η Στρατιά.

Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν ακόμα ο διευθυντής Τροχαίας Λάρισας κ. Σεραφείμ Καφετζής, ο διευθυντής της 110 Π.Μ. κ. Εμμανουήλ Μπουτουρίδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Λάρισας κ. Στέλιος Νίτσας, ο εκπρόσωπος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων κ. Αντώνης Ευαγγέλου, η εκπρόσωπος της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών κα. Τσάνα Ανδρομάχη, και ο ΓρηγόρηςΛιογγαρίδης συντονιστής «ΤοΧαμόγελοτουΠαιδιού» στη Θεσσαλία.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Σε μεγάλη νίκη οδεύει ο Κώστας Μαράβας!!!

,Σε μεγάλη νίκη φαίνεται να οδεύει ο νυν Δήμαρχος κ. Κώστας Μαράβας, ύστερα κι από τα πρώτ…