IMG_3334

Το χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου επισκέφθηκε σήμερα Κυριακή 16 /1 ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κ. Μαράβας, ο οποίος διαπίστωσε από κοντά την μεγάλη ανταπόκριση των χιλιάδων επισκεπτών από όλο το Νομό και όχι μόνο, που ήρθαν να απολαύσουν το μαγευτικό τοπίο και να επιδοθούν αρκετοί εξ’ αυτών στο χόμπι τους το ΣΚΙ, αλλά και να εξερευνήσουν με το έλκηθρο την χειμωνιάτικη περτουλιώτικη φύση.

Επίσης αρκετοί επισκέπτες ακολούθησαν την διαδρομή από το τελεφερίκ απολαμβάνοντας την μαγεία του χειμωνιάτικου τοπίου, που δύσκολα συναντά κανείς.

Κατά την εκεί επίσκεψή του ο Δήμαρχος κ. Μαράβας, συνάντησε τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Πρόεδρο του Χ.Κ. Περτουλίου κ. Κ. Ούτρα, ο οποίος, έχει όλη την ευθύνη και τον συντονισμό της λειτουργίας του χιονοδρομικού Κέντρου και δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους από την παρουσία του κόσμου, που κυριολεκτικά κατέκλυσε την περιοχή.

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου που έδωσε το «παρών», συνετέλεσε στην μεγάλη αυτή τουριστική εξόρμηση στην καρδιά του χειμώνα, στο χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ

IMG_3331

IMG_3338

χιονοδρομικο (1)

χιονοδρομικο (2)

IMG_3344

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Κάρτα του Αγρότη: Ερωτήματα χωρίς απαντήσεις δημιουργούν ανησυχίες

– Η Κάρτα του Αγρότη ενώ αποτελεί μια ελπιδοφόρα πρωτοβουλία φέρνει μαζί της και σει…