agor

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το έργο της κατασκευής νέα οδογέφυρας  πάνω από τον χείμαρρο Ξηριά στο ύψος της Λαχαναγοράς στο Βόλο.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ  Κώστας Αγοραστός ενέκρινε την διάθεση πίστωσης ύψους 1, 95 εκατομμυρίων ευρώ από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την δημοπράτηση του έργου «Αντικατάσταση οδογέφυρας επί του χειμάρρου «Ξηριά» στο ύψος της Λαχαναγοράς».

Όπως δήλωσε ο κ. Αγοραστός  «με στρατηγική, πρόγραμμα και αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία του έργου  εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση του και διαθέσαμε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων πίστωση ύψους 1,95 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε ο Δήμος Βόλου να προχωρήσει στη δημοπράτησή του».

Πρόκειται για ένα ωφέλιμο έργο που λύνει το  μεγάλο  πρόβλημα προσπελασιμότητας και ασφαλούς διέλευσης του χειμάρρου  Ξηριά στο ύψος της Λαχαναγοράς, στην πόλη του Βόλου. Είναι γνωστό ότι  η  Περιφέρεια Θεσσαλίας υλοποιεί  ένα  ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων  στην περιοχή, η χρησιμότητα των οποίων αποδεικνύεται κάθε φορά, σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων.

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…