taseis-kouremata-2022-585x331

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το σωστό κούρεμα μπορεί να αναδείξει το πρόσωπο σου και να σε κάνει να δείχνεις στιλάτη.  Μιας που το 2022 πλησιάζει λοιπόν είναι η ώρα να δεις ποιες θα είναι οι τάσεις στα γυναικεία κουρέματα αν θέλεις μια φρέσκια και μοντέρνα εικόνα!

Ένα νέο κούρεμα είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι για να υποδεχτείς τη νέα χρονιά με στυλ! Εξάλλου, τα μαλλιά μας μας δίνουν αυτοπεποίθηση και αναβαθμίσουν την εικόνα μας. Ανακάλυψε λοιπόν τις τάσεις στα γυναικεία κουρέματα για το 2022!

Ποια κουρέματα θα είναι στη μόδα το 2022

 

Αυστηρό bob κούρεμα για το 2022

κοντό καρέ ίσιο τάσεις κουρέματα 2022

Ένα καρέ κούρεμα αποτελεί μια σικ επιλογή κάθε χρόνο. Αυτό που συνήθως διαφοροποιείται είναι το μήκος του. Για το 2022 λοιπόν προτίμησε ένα κοντό καρέ κούρεμα, το γνωστό και ως bob. Επιπλέον, φρόντισε ώστε το καρέ σου να είναι αυστηρό, ίσιο και με ξεκάθαρες γραμμές. Με τον τρόπο αυτό θα δείχνεις πολύ κομψή το 2022!

Curtain φραντζάκια στα μαλλιά

curtain bangs μαζεμένα μαλλιά

Οι φράντζες αποτελούν απόλυτο must την χρονιά που μας έρχεται αλλά ιδιαίτερα τα curtain bangs είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσεις. Αυτά τα χαλαρά φραντζάκια που πλαισιώνουν το πρόσωπο σου θα σε κάνουν να δείχνεις ιδιαίτερα μοντέρνα. Άσε που ταιριάζουν τέλεια σε στρογγυλά πρόσωπα και αναδεικνύονται ιδιαίτερα όταν έχεις μαζεμένα τα υπόλοιπα μαλλιά.

 

Shag κούρεμα στο ύψος του ώμου

shag κούρεμα τάσεις κουρέματα 2022

Σε γενικές γραμμές, οι τάσεις στα κουρέματα το 2022 κινούνται γύρω από πιο χαλαρές γραμμές. Η απόδειξη αυτού είναι το γεγονός ότι τα shag κουρέματα είναι πολύ hot. Συγκεκριμένα, μιλάμε για κουρέματα με μύτες και φιλαρίσματα, με ή χωρίς φράντζα. Μπορείς να δοκιμάσεις ένα shag κούρεμα στο ύψος των ώμων, το οποίο θα δείχνει επιμελώς ατημέλητο και πολύ φρέσκο!

Μακριά μαλλιά με έντονο φιλάρισμα

μακριά μαλλιά φιλαριστά

Μια από τις τάσεις στα κουρέματα για το 2022 που έρχεται από το παρελθόν είναι το έντονο φιλάρισμα σε μακριά μαλλιά. Ένα τέτοιο κούρεμα έχει το πλεονέκτημα ότι δίνει στα μαλλιά σου όγκο, γεγονός ιδιαίτερα χρήσιμο αν έχεις λεπτή τρίχα.

Pixie κουρέματα

pixie ξανθά μαλλιά τάσεις κουρέματα 2022

Ένα ωραίο κοντό κούρεμα παραμένει στιλάτο και το 2022. Αν λοιπόν είσαι οπαδός των κοντών κουρεμάτων τότε πρέπει να δοκιμάσεις ένα pixie κούρεμα που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις από το πλήθος. Για μια extra νότα φρεσκάδας στα κοντά μαλλιά σου προτίμησε να μην έχεις όλα σου τα μαλλιά στο ίδιο μήκος αλλά να αφήσεις λίγο πιο μακρύ το μπροστινό μέρος.

Πηγή:ediva.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…