TRIKALA FC LOGO copy

Στo πλαίσιo της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2015-2016 ΑΟ Τρίκαλα και Kισσαμικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Η ομάδα μας πάλεψε σ’ ολόκληρο τον αγώνα για να πετύχει τέρμα το οποίο ήρθε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουσκουνά.

Στο 10′ σουτ του Κοντοδήμου αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 30′ από σουτ του Βαττή, ο Χιώτης απόκρουσε, ο Μάντζης… έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε κάνοντας το 1-0.  Στο 43′ ο Κουσκουνάς ανατράπηκε από τον Γιαννίση μέσα στη μεγάλη περιοχή ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης συνέχισε το παιχνίδι.

Στο 63′ ο Κισσαμικός απείλησε και πάλι με τον Μάντζη ο οποίος μπήκε στην περιοχή  αλλά τον… έκοψε ο Σαρακατσάνος. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 74′ ο Σερτζίνιο εκτέλεσε φάουλ και ο Λαζαρίδης έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ.

Οι «κυανέρυθροι» στο 81′ έχασαν νέα ευκαιρία έπειτα από σέντρα του Αρσενίεβιτς, ο Κουσκουνάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Λίγο πριν την ολοκλήρωση των 90′ κανονικής διάρκειας  του αγώνα, ο Πότσι ανέτρεψε τον Βρούτσινα και ο Κουσκουνάς εκτέλεσε εύστοχα για το τελικό 1-1.  Στο 93′ η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία να αποχωρήσει με το τρίποντο από τα Χανιά καθώς ο Μουμίν με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα άουτ.

 

Οι συνθέσεις:

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Γιαννίτσης, Τσερκέζος, Σταθάκης, Κουρτεσιώτης, Λώττας (60′ Μάνιας), Ν’ Γκουέμ, Σελινιωτάκης, Μάντζης (67′ Ποσίνκοβιτς), Σαπαλίδης, Βαττής (75′ Πότσι).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Μαραντάς): Χιώτης, Λαμπάκης (56′ Φλίγκος), Σαρακατσάνος, Κουμπαρούλης (73′ Σερτζίνιο), Κοντοδήμος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρσενίεβιτς, Στεφάνοβιτς, Ναβάρο (73′ Βρούτσινα), Κουσκουνάς.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…