Εικαστικός Όμιλος Καρδίτσας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τα μέλη του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας ότι η καθιερωμένη έκθεση του Ομίλου μας (με ελεύθερο θέμα) για το καλωσόρισμα του Νέου Έτους 2016 θα πραγματοποιηθεί στην Δημοτική Πινακοθήκη της πόλεώς μας .Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 12 Φεβρουαρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00 μ.μ. στον χώρο της Πινακοθήκης. Κατόπιν την ίδια ημέρα στις 21.00 μ μ στην αίθουσα του Αναψυκτηρίου του Παυσίλυπου θα κοπεί η πίτα του Ομίλου μας . Τους πίνακες θα τους παραλάβουμε στην Πινακοθήκη στις 5 Φεβρουαρίου Παρασκευή το πρωί τις 9.00 π.μ έως 13.00 μ.μ και το απόγευμα από τις 17.00 μ.μ έως 20.00 μ.μ Όσοι από τους καλλιτέχνες θελήσουν να πάρουν μέρος θα πρέπει να λάβουν υπ’οψιν τους τα εξής: 1.Οι πίνακες που θα εκτεθούν να μην είναι αντίγραφα και να μην έχουν ξαναεκτεθεί σε προηγούμενες ομαδικές εκθέσεις του Εικαστικού Ομίλου η στην Πινακοθήκη.

2.Οι μέγιστες διαστάσεις των έργων θα πρέπει να έχουν πλάτος έως 1.00 μ. και ύψος έως 1.50 μ και να είναι έτοιμοι προς ανάρτηση.

3.Οι καλλιτέχνες θα πρέπει να έχουν καταβάλλει τις συνδρομές τους για το έτος 2015

4.Θα απαιτηθούν από το κάθε μέλος δέκα (10) ευρώ για το φυλλάδιο-αφίσες-προσκλήσεις δημοσιεύσεις . Ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και σας περιμένουμε όλους σας να συμμετέχετε , ούτως ώστε η έκθεση μας, να είναι ποικιλόμορφη αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο των εικαστικών τεχνών στην πόλη μας.

ΕΚ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ

Load More Related Articles
Load More In Καρδίτσα
Comments are closed.

Check Also

ΑΠΣ Τρίκαλα- Ελληνορωμαϊκή πάλη: Ο προπονητής μας… ο δάσκαλός μας

Προπονητής: αυτός που προετοιμάζει συστηματικά αθλητή.  Δάσκαλος: αυτός που καθοδηγεί και …