Dimarxeio 1

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 28 Μαϊου από τις 11:00 πμ – 1:00μμ η έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Δ. Πύλης με την μέθοδο της «Δια περιφοράς».

Η συνεδρίαση κρίθηκε κατ’ επείγουσα επειδή καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων στο πλαίσιο της αριθμ. πρωτ. 2976/27-8-2019 πρόσκλησης με κωδικό (074), ΑΑ ΟΠΣ ΕΣΠΑ (3473) της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. της Περιφέρειας Θεσσαλίας, έχει οριστεί η 29η Μαϊου 2020.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρ. Νάκος, με το πέρας της διαδικασίας, δήλωσε τα εξής…:

«κ.κ.  Επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων και αγαπητοί συνάδελφοι του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης, καλημέρα σας! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, για άλλη μια φορά, για την  θετική ανταπόκριση και τη συμμετοχή σας σε αυτήν την άχαρη διαδικασία, για την «δια περιφοράς» έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, συμβάλλοντας έτσι στην απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου μας,  ακόμη και μέσα σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία, λόγω των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από την επιδημία του COVID -19″.

Δείτε τα θέματα ΕΔΩ

Παρακάτω αναλυτικά η ψηφοφορία…

ds 1

ds 2

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…