andromeda

Αφιέρωμα στην «Ανδρομέδα» στους κορυφαίους συνθέτες Χρήστο Νικολόπουλο και Τάκη Σούκα «σε δρόμους λαϊκούς…»

 OΓιώργος Μπαμπαλιάρης, ο Δημήτρης Παδιός και η Κάλυ Παπαδιά παρουσιάζουνένα αφιέρωμα με τίτλο «Σε δρόμους λαϊκούς…»,στους μοναδικούς δεξιοτέχνες και κορυφαίους συνθέτες του λαϊκού μας τραγουδιού Χρήστο Νικολόπουλο και Τάκη Σούκα.

Τόσο ο Νικολόπουλος με το μπουζούκι του, όσο και ο Σούκας με το σαντούρι και το ακορντεόν, είναιαπό τους μοναδικούς δεξιοτέχνες-οργανοπαίκτες στο είδος τους, που «σημάδεψαν» με τις μεγάλες τους επιτυχίες την πορεία του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού τα τελευταία 50 χρόνια, δημιουργώντας αγαπημένα και αξεπέραστα τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό, κέρδισαν το στοίχημα του χρόνου και ευτύχησαν να τραγουδηθούν από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές όπως ο Καζαντζίδης, ο Διονυσίου, η Αλεξίου, ο Νταλάρας, η Βιτάλη, ο Αγγελόπουλος, ο Μητροπάνος, η Γλυκερία, ο Τερζής, η Παπαδοπούλου, ο Μαργαρίτης, η Αρβανιτάκη, ο Μπάσης, η Διαμάντη, ο Μακεδόνας και πολλούς άλλους ακόμα.

Σ’ ένα πρόγραμμα τριών και πλέον ωρών, θα παρουσιαστούν οι κορυφαίες στιγμές τους, σε μια βραδιά γεμάτη γλέντι και διασκέδαση.

Τους τρείς ερμηνευτές συνοδεύουν οι μουσικοί:

Κώστας Λάμπας-μπάσο

Βασίλης Μητσιάκης- μπουζούκι

Γιάννης Μπέης-κιθάρα

Γιάννης Τζανόπουλος- τύμπανα

 Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Μουσικό στέκι «ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ» Στρ. Σαράφη 12 τηλέφωνο κρατήσεων 6977 580754

Ώρα έναρξης 22:30

Είσοδος 5 ευρώ

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Γυναίκα εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της στο Ρίο. Διακοπή κυκλοφορίας σε νέα και παλαιά ΕΟ Αθηνών – Πατρών

Ένας άνδρας προσέγγισε το αυτοκίνητο, απεγκλωβίζοντας τη γυναίκα που βρισκόταν σε κατάστασ…