xtenismata-me-kotsous

Κάθε γυναίκα θέλει να είναι όμορφη και γοητευτική, χωρίς να ξοδεύει πολύ χρόνο για τα μαλλιά της. Θα σου δείξω 10 εντυπωσιακά και πολύ εύκολα χτενίσματα με κότσους, για να είσαι πάντα χτενισμένη στην εντέλεια γρήγορα και απλά.

Είτε έχεις μακριά είτε πιο κοντά μαλλιά, θα βρεις κότσους που μπορείς εύκολα να κάνεις για να μένεις πάντα δροσερή και μοντέρνα σε κάθε σου έξοδο.

1. Χαμηλός κότσος με αφέλειες

χαμηλος κοτσος σπαστα μαλλια

Αν έχεις σπαστά μαλλιά και θέλεις ένα εύκολο και γρήγορο χτένισμα, δεν έχεις παρά να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε μια ανάλαφρη κοτσίδα και να αφήσεις μερικά μαλλιά μπροστά για στυλ. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά κομψό.

2. Ψηλός κότσος μισά μαλλιάμισα μαλλια σε κοτσο

Ένας ψηλός κότσος με τα μισά μαλλιά πιασμένα είναι πολύ όμορφος και μοντέρνος. Ιδανικός για πρωινές και απογευματινές εξόδους ή για καφέ με φίλους.

3. Ψηλός κότσος όλα τα μαλλιάψηλος κοτσος ολα τα μαλλια

Αν ψάχνεις ένα κομψό χτένισμα για τα μαλλιά σου δεν έχεις παρά να τα μαζέψεις όλα σφιχτά και να κάνεις έναν ψηλό κότσο με αυτά. Μπορείς να τα έχεις από το πρωί ως το βράδυ έτσι και να είσαι καλοχτενισμένη σε κάθε περίσταση.

4. Χαμηλός ανάλαφρος κότσοςαφελειες και χαμηλος κοτσος

Ένας χαμηλός ανάλαφρος κότσος με αφέλειες μπροστά, είναι πάντα ιδανικός για κάθε απογευματινή και βραδινή έξοδο.Το αποτέλεσμα είναι κομψό και γοητευτικό.

5. Ψηλός κότσος με αφέλειες και φράντζαψηλοςκοτσος με αφελειες

Ένας ψηλός κότσος αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Μάζεψε τα ψηλά και άφησε τη φράντζα και μερικά μαλλιά μπροστά για μοναδικό αποτέλεσμα.

6. Ψηλός κότσος με φράντζα

φρατζα με κοτσο ψηλο

Ένας ψηλός κότσος με τα μαλλιά επάνω σε ανάλαφρο δέσιμο και με τη φράντζα κάτω, θα σου χαρίσει ένα κομψό και εύκολο χτένισμα για κάθε ώρα της ημέρας. Στερέωσε το με τσιμπιδάκια και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Για παιχνιδιάρικο όμορφο και εύκολο χτένισμα, οι δύο ψηλοί κότσοι είναι πάντα μια μοναδική ιδέα που ταιριάζει στις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίσουν.

8. Ψηλός κότσος χαλαρόςψηλος κοτσος ολα τα μαλλια

Ένας ψηλός και χαλαρός κότσος είναι πάντα υπέροχη ιδέα όταν θέλεις να χτενιστείς με ευκολία. Στερέωσε τα τσουλούφια με μερικά τσιμπιδάκια και είσαι έτοιμη για κάθε σου έξοδο.

9. Πίσω κότσος σαν φιογκάκι

κοτσος σαν φιογκος

Για ρομαντικό και εντυπωσιακό χτένισμα, ο φιόγκος που μπορείς να φτιάξεις με τα μισά σου μαλλιά είναι πάντα ιδανική επιλογή. Στερέωσε την με τσιμπιδάκια και σίγουρα θα κάνεις την καλύτερη εντύπωση!

10. Μισά μαλλιά με φουλάρι

σπαστα μαλλια μισος κοτσος

Για ανέμελο στυλ, τα μισά μαζεμένα μαλλιά με φουλάρι είναι πάντα τέλεια επιλογή για εσένα που θέλεις να ξεχωρίσεις με το μοντέρνο look σου.

Αυτές οι εντυπωσιακές και εύκολες επιλογές για χτενίσματα με κότσους θα σου λύσουν τα χέρια για το καθημερινό σου χτένισμα. Διάλεξε αυτά που σου ταιριάζουν και σίγουρα θα κλέψεις την παράσταση όπου και αν είσαι!

Πηγή: ediva.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…