disco party neo

Η μόδα των Disco μπορεί να έχει περάσει, όμως άφησε πίσω της ωραίες αναμνήσεις & αυτές τις ωραίες αναμνήσεις μια παρέα νέων εκείνης της εποχής από την Φήκη, με πρωτεργάτιδα τη Μάνη Γιαννοτάκη, έβαλε σκοπό να φέρει ξανά στο προσκήνιο, την όμορφη εκείνη ατμόσφαιρα, που επικρατούσε σε όλες της Disco της εποχής, όπως & σε αυτές της Φήκης, θυμίζοντας σε όλους, πώς είναι να διασκεδάζετε χορεύοντας σαν τον Travolta ή τον Michael Jackson, σε μια αξέχαστη χορευτική πίστα.

Για τον λόγο αυτό, η αίθουσα του cafe «Μουσείο» στη Φήκη, την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018, θα μεταμορφωθεί σε  DISCO της εποχής του ΄80, με έντονα χρώματα , πίστα, φωτορυθμικά, lasers, black lights, μηχανές καπνού, την κλασική ντισκόμπαλα & φυσικά  D.J. (που έπαιζε τη συγκεκριμένη μουσική στα νιάτα του).

Μουσική  που θα ταξιδέψει τους πάντες,  με επιτυχίες των ‘70s, ‘80s, & ’90s, πίσω στον χρόνο , στα μαθητικά σας χρόνια, τότε που διασκεδάζατε με τη μουσική και τον ρυθμό της DISCO – POP που όλοι αγαπήσαμε, διασκεδάζοντας  με έναν διαφορετικό και μοναδικό τρόπο.

Όσοι νοσταλγούν εκείνες τις εποχές, ή όσοι άλλοι δεν γνωρίζουν την ύπαρξή τους…

…Σε όποια από τις δύο γενιές και αν ανήκετε, κάντε μαζί τους ένα ταξίδι στην ιστορία της Disco – Pop μουσικής, που άφησαν εποχή!

Είστε όλοι καλεσμένοι!!!

Ώρα έναρξης: 10:00μμ

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

 ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων: 49 Χρόνια ΝΔ

Στις 4/10/1974  ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ιδρύει την ΝΔ. Σύμφωνα με την ιδρυτική διακήρυξη…