G paidikos

Την Παρασκευή της 21ης Ιουνίου, τα παιδιά του Γ΄ Παιδικού Σταθμού του Δήμου Τρικκαίων, με μια όμορφη γιορτή αποχαιρέτησαν την φετινή χρονιά.

Θέμα της γιορτής ήταν η ανακύκλωση και η προστασία του περιβάλλοντος. Στόχος ήταν η ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και να γίνει η ανακύκλωση καθημερινή συνήθεια.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να τραγουδήσουν, να χορέψουν, να φωτογραφηθούν στο κάστρο της ανακύκλωσης.

Μαζί με τους γονείς, στο εικαστικό εργαστήρι δημιούργησαν από ανακυκλώσιμα υλικά  τις δικές τους κατασκευές και φύτεψαν λουλούδια στο χώρο του παιδικού σταθμού.

Ήταν μια μέρα χαράς για μικρούς και μεγάλους !

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς για την συνεργασία τους.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε :

  • τον κ. Ελευθέριο Παγανό, Διευθυντή ανακύκλωσης – Σ.Μ.Α. της Π.Α.ΔΥ.Θ.
  • τον κ. Κωνσταντίνο Κουτούμπα, υπάλληλο του Δήμου Τρικκαίων για τον χρόνο που διέθεσαν, το διαφημιστικό υλικό που μας εξασφάλισαν και τη συνεργασία τους για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης
  • και τον κ. Ανδρέα Τσέγα, καθηγητή πιάνου και μαέστρο του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων για την παραγωγή του τραγουδιού του Φίλιππου Πλιάτσικα «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα».

Καλό καλοκαίρι !!!

Γ΄ Παιδικός Σταθμός Δήμου Τρικκαίων

Ιούνιος  2019

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Θ. Χήρας από Πύλη: Σας καλώ σε μια νέα πορεία με γνω΄ση, σύνεση και όραμα, στηρίζοντας μια παρουσία με μέλλον, όραμα & αξίες(βίντεο/φωτό)

Την κεντρική του ομιλία στην Πύλη, μπροστά από τον χώρο του εκλογικού του κέντρου, πραγματ…