AOT (8)

Με μια μεγάλη γιορτή στο γήπεδο του Μακεδονικού ολοκληρώθηκε το SALONICA KUP με τις απονομές στις ομάδες και πολλά χαμόγελα από εκατοντάδες νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμμετείχαν με τις ομάδες τους σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα συμμετείχε με τα τμήματα Κ14 και Κ12.

Η ομάδα Κ14 κατέλαβε την 8η θέση στην διοργάνωση και η Κ12 την 3η θέση στο δυνατό αυτό τουρνουά. Η αποστολή με τα παιδιά , τους προπονητές και τους συνοδούς επιστρέφουν στα Τρίκαλα έχοντας αποκομίσει σπουδαίες παραστάσεις, πολλές εμπειρίες και ποδοσφαιρικές εικόνες που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον.

Η ομάδα Κ14 αντιμετώπισε κατά σειρά τοπν ΠΑΟ Διοικητηρίου Θεσσαλονίκης, την Ακαδημία Calcetto Χανίων, τον Πρωτέα Θεσσαλονίκης, τους Μπέμπηδες Θεσσαλονίκης. Η ομάδα Κ12 έπαιξε με τον Αετό Βέροιας, τους Πρωταθλητές Πεύκων, τον Ηρακλή Ξάνθης και την Ολύμπικ Λάρισας στον μικρό τελικό.

Μια ευχάριστη έκπληξη για τους νεαρούς της Κ12 του Α Ο Τρίκαλα στο Salonica Cup ήταν όταν ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ , Φερνάντο Βαρέλα, παρακολούθησε αγώνα των παιδιών και αυτά είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον ικανό κεντρικό αμυντικό της φετινής πρωταθλήτριας ομάδας του ΠΑΟΚ.

Άλλη μια επιτυχία της Ακαδημίας του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα στο τουρνουά ήταν όταν ο τερματοφύλακας Χρήστος Μπαρούτας αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας στην κατηγορία Κ14 στο Salonica Cup.

Η αποστολή με τα παιδιά , τους προπονητές και τους συνοδούς επιστρέφουν στα Τρίκαλα έχοντας αποκομίσει σπουδαίες παραστάσεις, πολλές εμπειρίες και ποδοσφαιρικές εικόνες που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον. Συγχαρητήρια σε όλους.

AOT (7)

AOT (1)  AOT (4)  AOT (6)  AOT (10)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…