troxaio Arxiki

Χωρίς τραυματίες το τροχαίο ατύχημα που συνέβη πριν από λίγο στην ΕΟ Τρικάλων – Άρτης, λίγο πιο έξω από την πόλη της Πύλης, με εμπλεκόμενα δύο ΙΧ με έξι επιβαίνοντες.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 6:00 σήμερα το απόγευμα 2χλμ έξω από την Πύλη & περίπου 200 μέτρα πιο κάτω από το πρατήριο της ELIN και στο σημείο που υπάρχει δεξιά στροφή επί της οδού, δύο ΙΧ οχήματα με κατεύθυνση από Πύλη προς Τρίκαλα, συγκρούσθηκαν νοτιομετωπικά, δηλ. το όχημα που ακολουθούσε & οδηγούσε 39χρονη οδηγός, χτύπησε το προπορευόμενό του στην δεξιά πίσω πλευρά του.

Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα το προπορευόμενο ΙΧ να εκτραπεί της πορείας του & να καταλήξει στην αριστερή πλευρά των πρανών του δρόμου. Να πούμε πως σε αυτό το όχημα επέβαινε 4μελής οικογένεια αποτελούμενη από τους δύο νεαρούς γονείς & τα δύο ανήλικα παιδιά τους, που είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Το δε αυτό έτερο ΙΧ που ακολουθούσε, μετά την σύγκρουση & διολισθόμενο, εξετράπη της πορείας του για να καταλήξει σε χανδάκι ενός περίπου μέτρου στην δεξιά πλευρά του δρόμου. Η οδηγός του οχήματος είναι κι αυτή καλά στην υγεία της & μεταφέρθηκε αρχικά στο ΚΥ Πύλης, όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ Πύλης, μεταφέρθηκε στο ΓΝ Τρικάλων για περεταίρω έλεγχο & ιατρική φροντίδα.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια & τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν, έχει αναλάβει το τμήμα Τροχαίας Τρικάλων.

troxaio (1)

troxaio (4)

troxaio (5)

troxaio (8)

troxaio (9)

troxaio 10

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…