xristos Anesti

Το Δ.Σ του ΣΑΣΜΥ εύχεται σε όλους, Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!

«Μετά την Σταυρική θυσία του Κυρίου μας, η Ανάστασή Του ας αποτελέσει την Ελπίδα για ένα μέλλον ελπιδοφόρο,  σε προσωπικό, οικογενειακό και Εθνικό επίπεδο! 

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες  το Ανέσπερο Φως της Αναστάσεως, ας γίνει φάρος μας  και οδηγός μας και μέσα από την προσωπική μας σταύρωση και ανάσταση,  να βοηθήσουμε και στην ανάσταση της πατρίδας μας!»

Συνεργασία ΣΑΣΜΥ με Λγο (Ο) ε.α κ. Νατσιούλα Ηλία

 Αξιότιμα μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν ομόφωνης αποφάσεως του Δ.Σ, Οικονομικός Σύμβουλος του Συνδέσμου μας αναλαμβάνει αφιλοκερδώς ο κ. Ηλίας Νατσιούλας (Λοχαγός ε.α. Απόφοιτος Οικονομικού ΣΣΑΣ).

Καλωσορίζουμε στο Σύνδεσμο «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ», έναν απόστρατο πλέον συνάδελφο μας, επαγγελματία και οικογενειάρχη που γεννήθηκε, μεγάλωσε στην Λάρισα, προερχόμενος από στρατιωτική οικογένεια. Αποφοίτησε από το οικονομικό τμήμα της ΣΣΑΣ, διετέλεσε Πρόεδρος της ΕΣΠΕ Θεσσαλίας ως ε.ε Αξκος κατά τα έτη 2012 – 2016, ενώ σήμερα δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία ως Γενικός Γραμματέας στο Σύνδεσμο Τριτέκνων Λάρισας.

Το Ήθος, η εργατικότητα, η υπευθυνότητα και η αγάπη του για τις Ένοπλες Δυνάμεις και ειδικότερα για το Σύνδεσμό μας, θα συμβάλουν τόσο στην ανάδειξη των οικονομικών θεμάτων που απασχολούν τα μέλη μας και τους αποφοίτους της Σχολής, όσο και στη συνεχιζόμενη προσπάθεια του Συνδέσμου για καινοτομία και διαφάνεια στις μελλοντικές προτάσεις μας.

Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί δημόσια τον κ. Ηλία Νατσιούλα, για την αφιλοκερδή συνεισφορά του και του εύχεται καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνει από σήμερα, ως Οικονομικός Σύμβουλος του ΣΑΣΜΥ!

ds

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

ΔΑ Δ. Μετεώρων: Ο κ. Παπαχρήστος για ακόμη μια φορά εδοξάσθη κρυπτόμενος και εξευτελίσθη εμφανιζόμενος

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μετεώρων στην ανακοίνωση της Δημοτικής Ομάδας «Ανοι…