emporiko kentro

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το  Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο, το οποίο αποτελεί μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης μας, έχει πάρει την Χριστουγεννιάτικη μορφή του, συμβάλλοντας στη γιορτινή  ατμόσφαιρα που επικρατεί στο Δήμο Τρικκαίων.

Οι φωτεινές διαδρομές μέσα στο ιστορικό εμπορικό κέντρο,  ο χριστουγεννιάτικος στολισμός, η φάτνη,  οι Αϊ Βασίληδες, δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα  και αυτό αποτυπώνεται από την προσέλευση του κόσμου, τόσο από Τρικαλινούς όσο και από επισκέπτες στο Μύλο των Ξωτικών.

Για φέτος έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο, στο πεζόδρομο Καραϊσκάκη και Πλούτωνος,  οι παρακάτω δράσεις:

α.Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 και περί ώρα 11:30πμ, από το εικαστικό εργαστήρι Πηνελόπης Σχιζοδήμου& «Τέχνης και Εκπαίδευσης», θα παρουσιασθεί το εικαστικό θεατρικό δρώμενο:

« Τ ο  Ό ν ε ι ρ ο ».

βΤην Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 :

(1) Στις 11:00 πμ, Μουσική εκδήλωση με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων που θα παίξουν και θα ερμηνεύσουν κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από κάθε άκρη της Ελλάδας.

(2) Στις 12:30 πμ ζωγραφική των πεζοδρομίων Καραϊσκάκη και Πλούτωνος  με χριστουγεννιάτικες παραστάσεις και όχι μόνο, από τα παιδιά της σχολής « scoopArtGallery» της ζωγράφου Πηνελόπης Σχιζοδήμου.  Μπορούν να συμμετάσχουν και όσα άλλα παιδιά το επιθυμούν.

Προσκαλούμε τους συμπολίτες μας  αλλά και τους επισκέπτες στο Μύλο των Ξωτικών, να έρθουν στο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο, να  συμμετάσχουν στις  παραπάνω εκδηλώσεις και να  απολαύσουν την Χριστουγεννιάτικη γιορτινή ατμόσφαιρα μέσα σε ένα κλίμα αγάπης και χαράς.

Τέλος, ευχαριστούμε  θερμά την διακοσμήτρια Νίνα Δρεπανοπούλου που επιμελήθηκε του στολισμού του κέντρου.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ δίπλα στα παιδιά και τους γονείς

Αγαπητοί γονείς, Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ, είναι στη ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουν για τις 26 δι…