kentroaristera (5)

Την Φώφη Γεννηματά & το Νίκο Ανδρουλάκη προτίμησαν να στείλουν στην τελική μάχη του β’ γύρου της επόμενης Κυριακής οι ψηφίσαντες στον Δ. Πύλης για την ανάδειξη Προέδρου στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Ομαλά και με μεγάλη συμμετοχή εξελίχθηκε χθες η διαδικασία για την εκλογή ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς & στα δύο εκλογικά κέντρα του Δ. Πύλης, σε Πύλη & Φήκη, κατά την οποία ο έτερος εκ των δύο Ν. Ανδρουλάκης συγκέντρωσε 205 ψήφους έναντι 109 της κας Γεννηματά, ενώ τρίτος αναδείχθηκε ο Γιάννης Μανιάτης.

Οι κάλπες άνοιξαν από τις 8:00 το πρωί, για να κλείσουν στις 8:00 το βράδυ, όπως ήταν προγραμματισμένο, με την συμμετοχή να είναι πολύ μεγαλύτερη απ΄αυτή της αντίστοιχης του 2015. Στο εκλογικό κέντρο της Πύλης ψήφισαν 230 άτομα εκ των οποίων έλαβαν:

Ν. Ανδρουλάκης 117, Φώφη Γενηματά 60, Γιάννης Μανιάτης 65, Γ. Καμίνης 28, Γιαν. Ραγκούσης 16, Σταυρ. Θεοδωράκης 5, Κ. Γάτσιος 1, Απ. Λόντας 0, Δ. Τζιώτης 0.

Λευκά 2. Άκυρα: 1.

Πανελλαδικά τώρα η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, φτάνοντας τις 210.000, ξεπερνώντας το φράγμα των 200.000 συμμετοχών, που ήταν & το μεγάλο στοίχημα των συμμετεχόντων στην όλη διαδικασία.

Να θυμίσουμε πως χθες διεξήχθη ο πρώτος γύρος των εκλογών για την ανάδειξη του προέδρου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, ενώ την επόμενη Κυριακή, 19 Νοεμβρίου, θα διενεργηθεί ο  β’ γύρος, εφόσον κανένας υποψήφιος δεν συγκέντρωσε ποσοστό 50%+1 ψήφο.

Η επαναληπτική ψηφοφορία θα αφορά τους δύο πρώτους υποψήφιους, ήτοι την κα Φ. Γεννηματά & κ. Ν. Ανδρουλάκη και νικητής θα αναδειχθεί εκείνος που θα πλειοψηφήσει.

Αξίζει να επισημάνουμε επίσης, ότι στον β’ γύρο θα μπορούν να ψηφίσουν μόνο όσοι είχαν προηγουμένως ψηφίσει και στον α’ γύρο, δηλαδή χθες 12 Νοεμβρίου.

Η ψηφοφορία θα διενεργηθεί & πάλι κατά τις ίδιες ώρες δηλ., από τις 08:00 έως τις 20:00.

 

 kentroaristera (2) kentroaristera (3) kentroaristera (4) kentroaristera (7)
Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ευχαριστήριο μήνυμα της νεοκλεγείσας προέδρου της ΤΚ Στουρναραίικων

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου έλαβαν τέλος την προηγούμενη Κυριακή. Τα συναισθή…